• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    JAEN
    JAEN --- ---
    Ahoj, používáte někdo androidí aplikace typu fitness log? Hledám něco jako jednoduchý deníček s příjemným designem, kde si člověk rychle odškrtne, co si ten den odcvičil (typu: série cviků A: 30 min, kolo, lezení - ne jednotlivé cviky) a případně to umožňuje i zápis váhy, hydratace apod.? Ideálně pak možno si to i zobrazit jako přehled nebo graf... Hledala jsem na google play a všechno to byly spíš osobní trenéři, kde jsou i videa s cviky a neumožňuje to rychlý zápis vlastních aktivit, člověk se musí proklikat seznamem tisíců jednotlivých cviků... Děkuju!
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    PETINY: netguard
    PETINY
    PETINY --- ---
    čau, můžu nějak nativně zakázat libovolné aplikaci, aby posílala data ven?
    TAP
    TAP --- ---
    nefunguje na to long press? každopádně tohle "chytrý" share menu bych zakázal, (každého jen otravují), každá appka to řeší nějak po svým, trvá to tejden, než se ty favorizovaný kontakty vůbec načtou a většinou tam jsou stejně jiný, než by člověk chtěl
    E42
    E42 --- ---
    DUCATIMONSTER: Můžeš zkusit smazat celou cache telefonu.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: mám galaxy S6 Android 7.0 a google fotky 3.12.0.182420554 :D
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    HULIK: Nesdílel jsem s ní už 4 měsíce. Telefon jsem smazal dávno. Email tedy teď, ale stále to tam je. Možná to chce pár minut, ale zatím nevypadá, že by to pomohlo.
    HULIK
    HULIK --- ---
    DUCATIMONSTER: Smaz si ji z kontaktu a mas to. Jinak je to tam podle toho s kym nejcasteji sdilis, az zacnes vic sdilet s nekym jinym, vymyzi odtud ...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj, poradíte mi jak dát pryč odkaz na sdílení k mojí ex? Dělá mi to aplikace google fotky... Díky http://tracker.czech-server.com/dox/10/3f3f221f62d59d7c9fee7ca27c8dc567ca24ad03.jpg
    SPM
    SPM --- ---
    JEREMIUS: ono při vytváření kontaktu volíš kam se má uložit, volby jsou buď ty nastavené účty nebo jenom lokálně do telefonu. CM třeba míval jako default lokálně do telefonu - taky jsem se takhle spálil, že jsem factory resetem přišel o hromadu kontaktů (protože jsou přece synchronizované :-D)
    PYRO
    PYRO --- ---
    RATTKIN: postup zjistení:
    disk google na telefonu (desktopova verze neumi)
    menu zalohy -> vyberes telefon -> data aplikací
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TEKKIT: plno aplikaci se zálohuje do Google, pokud máš účet. ale blbě se zjišťuje, které to jsou.
    HANZO
    HANZO --- ---
    TEKKIT: půl na půl. Záleží, kde a co zalohujes
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    HULIK: aha chápu. Já myslel že na tebe vyletí nějaká notifikace.
    HANZO: wait a sec, ale když obnovíš tovární nastavení, tak je všechno v prdeli ne (tvoje věci v telefonu)? To pak musíš vše nastavovat, nebo se to obnoví z nějaký zálohy?
    HANZO
    HANZO --- ---
    TEKKIT: ono pomůže i obnovení továrního nastavení. P10 byla pro mne nepoužitelna, hrozbě pomalá, extra rychle se vybijela a při nabíjení se extrémně zahřívala. Pak jsem ji odložil a při znovupouziti musel obnovit komplet nastavení a zjišťuju, že to je super telefon.
    HULIK
    HULIK --- ---
    TEKKIT: Jako kdyz jdes do te spravy tak ten napis ktery rika cas od posledniho restartu zcervenal, nic na tebe nikde nevyskakuje, ani nepise.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    HULIK: já měl sony xperia z3c a nikdy mi nic nezčervenalo:) Ale možná jsem jen ignorant:/ a zčervenalo
    HULIK
    HULIK --- ---
    TEKKIT: Třeba Sony v jejich SW na správu telefonu píše čas od posledního restartu a když je to už nějakou delší dobu tak to zčervená a doporučuje restart.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    E42: To se mi nezdá. Ukládal jsem ho tak před 2 roky, určitě už v době, kdy jsem normálně používal Android. Ale je možné, že jsem se tehdy nějak uklikl a uložil si to "divně"
    E42
    E42 --- ---
    JEREMIUS: Neměl jsi ten kontakt omylem uložený v telefonu místo v účtu Google?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam