• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    SPM: Samsung používá stejně jako Apple materiály co vypadají krásně v reklamě, ale hned se odřou. taky jsou to největší výrobci, co nejvíc vydělají. není to jasná matematika?
    SPM
    SPM --- ---
    SKAUT: asi dneska prisli na to, ze to kazi kseft. mel jsem prvni gorila glass na HTC ChaCha, nosil jsem ho v kapse s klicema a display byl po nejakym tom roku jako novy. O gorila glass 4 na SGS7 se tohle rict neda, po tydnu jsem na nem mel skrabanec, po mesici prdly cely (a od ty doby dalsi prasklina po jeste mensim padu...)
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    MATEJCIK: po adresarich prehrava i totalcommander :)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SAKALICEK: tak to je blbý teda. a o té nano fólii jsi něco slyšel? měla by fungovat stejně jako to sklo.
    MATEJCIK
    MATEJCIK --- ---
    NOMAAD: a když si najdeš přes nějakej prohlížeč souborů (v telefonu) ty mptrojky a klikneš na ně, tak se přehrají?
    každopádně, vyzkoušel bych tenhle. používal jsem ho dlouho a spokojeně, dokud jsem nepřešel úplně na spotify. na rozdíl od vestavěných přehrávačů a věcí jako Hudba Play si dělá vlastní seznamy souborů, takže najde všechno. a hlavně umí přehrávat po adresářích, to byl důvod proč jsem ho používal .e)
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    B3DA: Ono se.to rádoby neposkrabatelne sklo poskrabe velice rychle. Pořád netuším v čemže spočívá Gorila glass protoze zatim každý ( vetsinou vlajkova loď ) telefon který se jím chlubil, byl poškrábaný jak prase. Poškrábaný ne upadlý.
    A pokud se dá sklo tak ovládání ani vyhled neutrpi tak aby to bylo poznat.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    B3DA: já sklo lepím kvůli fatálním poškozením displeje (zvyk z iPhone). nicméně aktuálně používám tel. v cenové hladině 5-6k a zjišťuji že starat se o sklo které je stejně na hovno nemá v této cenové relaci moc smysl.
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BRKODLAK: to sklo je zahnutý jenom na obrázku. ;-)
    2.5/3D=zaoblená hrana skla nikoliv sklo samotné. přesně tuhle značku skla jsem vyhodil asi po týdnu. no a jak mi postupně chodej pokusy z Číny zjišťuji že to nebude lepší.
    B3DA
    B3DA --- ---
    me fascinuje, že v době kdy má téměř každý přístroj gorila glass apod, si někdo ještě prasi výhled a ovládání fólií.. fakt to má smysl? a ještě na zahnutým displayi? kdy se vám naposled podařilo ten display bez fólie poškrábat? (a pokud už to spadne na zem, imho záleží spíš jak blbě..)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Ahoj,neporadíte někdo s nasledujicim:Velká část Mp3 z mé pamětové karty se nezobrazuje v Hudba play.Co s tim?Stahnout lepší přehrávač?Dík.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BRKODLAK: U tehle zařízení bych Hi-Fi nečekal a počítal s tím ze oba budou mit vystup nahouby.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    BRKODLAK: Na zahnutý displaye se delaji skla ve stylu celeho skla, jen tam jsou pak patřičně výřezy ( což vypadá příšerně ). Jestli to nekdo dela netuším.
    Ja to na Pixelu resim krytem co ma přesah ( takže pokud bych položil displayem dolu, nelezi na skle)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    SAKALICEK: a co přímo nějaké 3D sklo? Narazil jsem například na toto, dle komentářů sedí, tak nevím. Robustní kryt asi není ta průhledná plastová věc, že? :D
    SAKALICEK
    SAKALICEK --- ---
    BRKODLAK: ještě jsem nenarazil na nic pořádnýho. skla na zaoblený displej stojej za hovno.. chce to robustní kryt aby to nebylo tolik vidět.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    Dá se na xiaomi redmi 4x někde sehnat tvrzené sklo, které by bylo zahnuté, tudíž neodstávalo na krajích? To co mi teď nalepili v obchodě mi přišlo jako špatnej vtip... Prodavač navrhoval i nějakou nano fólii, ale o té se mi nedaří nic uspokojivýho vygoolit, a dotyčnej na mě nepůsobil moc důvěryhodně. Předem dík.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    RATTKIN: Mám 64 GB plus SD karta, takže potud pohoda. Jenom ta GPS mě kaká, viz. níže :-I.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MADCAT: jak píšou ostatní.
    v každém případě chceš telefon, který má minimálně 32gb úložiště. 16gb nebrat
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Stahuje se jen rozdílovka, ale nedovedu si představit jiný postup, než že se na klientu z toho patche a existujícího APK složí nové, a tím se to staré nahradí. Můžu se mýlit, ale pravděpodobně se nemýlím :-). Každopádně pořád platí, že Facebook se tomu všemu zcela vymyká, protože to stažené APK ze sebe ještě vybalí zadexovaný kód a knihovny, a teprve to se reálně spouští. Mají k tomu své důvody (většinou historické nebo rolloutové), ale prasárna je to příšerná.
    HULIK
    HULIK --- ---
    JOHNY_G: Někde jsem četl že google nedávno zmenšil stahovanou velikost při update aplikace tím, že se stahuji jen změny. Takže to asi teď bude jinak,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam