• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TAP: známej ho musel rok denně umejvat od malty a 2x ho přejel Jeepem než taky vypadnul na koberec a skončil. Měl rozšířenou záruku, takže dostal další. Měl ten extra tlustej hnusnej neforemnej.
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DRAGON: Ani smůla na závadu, podle mě (a podle reakcí na XDA) to jedou zcela plánovitě.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    PISKVOR: mysleno smula na zavadu, servis nepodcenuji, je mi jasny jak to je :)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    DRAGON: Nope, dělají to každýmu. "Voděodolný, ale jen proti suchý vodě."
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    BUNDA: dík, už jsem našel že se to dá smazat i u jednotlivých konverzací přesně to co chceš ...
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DEEJAYY: když promažeš adresář s fotkama a videama tak prostě v konverzaci zůstanou jen rozmazané náhledy. A kdykoliv je tam zase stačí dokopírovat a bude to fungovat.
    DEEJAYY
    DEEJAYY --- ---
    Nemá někdo zkušenost s obnovou konverzací ve whatsappu, ale bez médií? Moje záloha má za ty roky už přes 4 GB dat a asi bych se bez fotek a videí obešel.
    WELES
    WELES --- ---
    KORKMAZ: sony
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    WELES: Myslíš Nubia?
    WELES
    WELES --- ---
    KORKMAZ: Já mám už celkem Z5 a když se mi zdá zamazaná, tak ji myji v umyvadle. Kdyby ti nestačila, můžeš se mrknout ja její pokračovatele. Mají i kompaktní verze.

Ale rybičky v moři bych s ní nenatáčel, to se kamarádovi moc nevyplatilo.
    TAP
    TAP --- ---
    RATTKIN: cat vypadl kamarádovi v letadle z kapsy kalhot na koberec a skončil :)
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BUNDA: Tak asi víš, že je občas složité zabránit nejen cucání všeho možného :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KORKMAZ: jistě.
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    BUNDA: Máš dítě? :-)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    KORKMAZ: klasická nyxí odpověď, co dát dítku na slintání něco, co je k tomu přímo určeno? A testováno pro tyto účely (ftaláty atd). :D
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    cat celkem vydrží, ale když se s tim párkrát správně bouchne, těsnění se časem poruší.

btw, potřebuje kojenec nutně sahat mobil? Já vim že děti chtěji to co maji rodiče v ruce, ale kuchyňský nůž mu taky nedáte...
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    Díky za tipy, jen jsem zapomněl dodat, že telefon by neměl být zrovna moc veliký, ideálně do 5'.

MEMNON666: Takže by se mi hodil tip i na ten obrněnej...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MAD_MAN: krome toho, ze ma dve ohniska (portretni a ultrawide cca 14mm) tak u G6 stoji fotak za hovno. Mel sem ho doma, tak sem to poradne protestoval.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KORKMAZ: manzelka ma nejakeho "obrneneho+vodeodolneho" , ten zatim prezil slintani, pady ze stolu apod. (ale vyrobce/model bych se musel kouknout vecer doma)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam