• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Pouzival jsem nejaky cas Moto 360 a pak jsem zacal pouzivat Fitbit, ktery mi vyhovuje mnohem vic (Moto 360 -> Charge 2 -> Versa -> predobjednavka na Charge 3).

Chci mit neco s tepovkou, hlidanim spanku, budik s vibracema na zapesti, vodeodolnosti, minimalni vahou a velikosti.

Vstavam vetsinou pred budikem a nepotrebuji, aby mi zacal jecet budik na mobilu, kdyz jsem ve sprse.

Vodeodolnost - kdyz nemuzu proste jit s naramkem do sprchy, tak se spini.

K tomu vsemu nejsem hodinkovy typ, takze cim mensi a lehci to je, tim jsem spokojenejsi (vyzkousel jsem si zejmena u Versa, ktera je na me moc velka a tudiz mam objednany Charge 3).

U Fitbitu jsou teda neskutecne otravne ty jejich dementni nestandardni nabijecky. Predstavoval bych si v 2018, ze to bude resit wireless charging.

Vydrz je super, nabijim v PO a ve CT v praci, vzdycky mi zbyva dost baterky.

Ostatni neposoudim, protoze to nevyuzivam. Notifikace mi nepipaji ani na mobilu ani na hodinkach, pokud je neco urgent, tak at mi lidi laskave zavolaji. Pokud to neni urgent, ctu filtrovanou postu na dospelych monitorech a travim praci spoustu casu.
    PAYAXY
    PAYAXY --- ---
    RATTKIN: K debatě o Android Smart Watch: https://gizmodo.com/snapdragon-wear-3100-arrives-to-give-wear-os-watches-a-1828939107

Qualcomm claiming Snapdragon Wear 3100 offers 4 to 12 hours of additional active use when compared to Snapdragon Wear 2100, with total battery life increasing by as much as 1.5 to 2.5 days (depending on the size of the battery, of course).
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    RATTKIN: já mám teda polochytré Amazfit Bip a jsem dost spokojenej. GPS v pohodě, notifikace také a výdrž excelentní. Jen si nejsem jistej s měřením tepu, jestli je to reálná hodnota. U některých aktivit se mi to nezdá.
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    RATTKIN: mě vlastně nejvíc vyhovují Garminí Fénixy, které ani envím, na čem běží...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    k těm android wear (btw je tu samostatné fórum, které ještě není úplně mrtvé)
    fungujou vám Android wear hodinky? vydrží stoprocentně celý den, vždycky jsou spojené pokud je telefon v dosahu, pokud se odejde z dosahu, sami se ihned připojí když se zařízení přiblíží a hlavně notifikace vždycky přijdou a to ihned?
    Já jsem měl Asusy a tam ani jedno neplatí.

Máme s manželkou dlouhodobě pebble a tam sice nemají tolik funkcí, ale jsou velice spolehlivé. Hodinky vibrujou dřív, než se ozve pípnutí notifikace z telefonu. Nestalo se mi že by byl problém se spojením, takže mě to zajímá.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Nové bych teď asi nekupoval, spiš se podíval po bazarových, třeba ty Ticwatch E se dají sehnat za cca 2000,- - ma vyzkoušení super, a pak počkat do dalšiho roku, až budou novinky s novým chipsetem, ale podle mě bude potřeba počítat s vyšší cenou, než co stojí běžně nové dnes.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Nebo chvilku počkat na Skagen Falster 2 nebo Casio WSD-F30. Taky mám zálusk na TicWatch Pro, ale potřeboval bych vidět, jak budou na mé pidiruce obrovské :-).
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    DRAGON: Ticwatch S nebo Ticwatch Pro za rozumnej peníz WearOS
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tipy na pekny smartwatch s androidem, byl by?
    NEON5
    NEON5 --- ---
    Hledám řešení pro následující problém. Po městě většinou chodím s drátovým handsfree (sluchátka s mikrofonem) a poslouchám hudbu. Když mi někdo zavolá, stisknu tlačítko na sluchátkách a hovořím. Tím se odemkne v kapse mobil, díky čemuž pak například dojde k neúmyslnému položení či pozdržení hovoru.

Je nějaký způsob, jak donutit telefon, aby se neodemkl při přijetí hovoru přes handsfree, nebo nějaký jiný lék na tuhle situaci?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    SMOKY: diky. Jop funguje
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LEXXA: Proč hype 6T?

6T vyjde ~ v listopadu a podstatné info je známo - malý notch viz OPPO R17 PRO, nová kamerka, vylepšený Dash charging. Není mi jasné a nevšiml jsem si, že by na 6T někdo něco hypoval :-)

Spíš jsem teda zaznamenal hype Xiaomi Poco F1 a hejt na velký notch na Pixel 3 XL :-)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    LAUNCHER: ja jsem spis zvedavej na ten hype okolo 6t
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Pixel 2 XL je na reklamaci v Alze.

Začal se mi sám vypínat během nabíjení. Dělal to na více nabíječkách, nejvíce nepříjemné to bylo jaksi v autě.

Tak možná bude něco pravda na té problémovosti tohoto Pixelu.

Škoda že ten problém nepočkal až na dobu kdy budu mít Pixel 3 XL, ale co už, alespoň vyzkouším i hračku od jiné značky - na zkoušku mám OnePlus 6.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LYNCH: Na OnePlus 6 mi to jde stejně jako píše ID SMOKY.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    LYNCH: V Samsungu mi jde v kontaktech vybrat N kontaktů a pak je sdílet jako .vcf, možná by to mělo u každýho androidu.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    LYNCH: jako...vcs jako standard to umi. ale naposledy jsem to videl nekdy v dobe ericssonu k750
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Prosim vas. Potreboval bych poslat kamaradovi cca 10 kontaktu. Jde vytvorit nejaka vetsi vizitka? Diky
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Musím ještě říci že poslední jsem měl ASUS zenfone 3 zoom po slevě na alza za 4999,- nyní jsem pořídil asus zenfone 5 10 000,- až na displej a NFC jsou telefony úplně totožné. Škoda že mi zoom upadl...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Tady u toho telefonu ta cena lítá ze dne na den. Ráno 10 odpoledne 15 teď zase 10. Až jsem si z toho koupil zase ASUS...

https://www.czc.cz/huawei-nova-3-128gb-iris-purple/241476/produkt
    E42
    E42 --- ---
    Tohle může být při rozumné ceně super:
    LG G7 One announced: Android One flagship with solid specs and ‘exceptional’ price - The Verge
    https://www.theverge.com/...8/8/28/17790130/lg-g7-one-fit-announced-specs-features-software-ifa-2018
    E42
    E42 --- ---
    Známe české ceny supervýhodného Xiaomi Poco F1. Lákavé, ale v zahraničí je ještě levnější – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...f1-lakave-ale-v-zahranici-je-jeste-levnejsi/sc-3-a-1342745/default.aspx
    Hezký, ale absence NFC je neodpustitelná. Kdo zkusil Google Pay, nechce jinak.
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    DRAGON: stačí se zeptat :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam