LAUNCHER: Cokoliv od PD si měřím a testuju. Px1 nemám problém s 5V 2A+ .
V autě je mi to celkem jedno, používám sporadicky a to co tam mám krmí bez problemu 1,5A. Navíc mám na stole rozdělaný bastl PD nabíječky která by měla být vcelku schopná.
K tomu se váže to proč chci PD - bastlim takže tu mám pár modulů co umí PD. Dokonce jsem natrefil i na mikropajku co používá PD ( prototyp ale...)
V původním poštu píšu že nebudu dávat 20k+ za mobil, to si radši koupím další přístroj do dílny. Tím pádem Px3 nehodlám teď kupovat .
- Faceunlock - nechci. Měl jsem možnost si to vyzkoušet ( Pocophone ) a dekuji opravdu ne - důvody si nechám pro sebe.
- Jednička mi po 3 létech šlape pořád bezvadně a to používám dev preview a bety přes sebe ( nedělám nějaký čistý reflash )
- OK víc RAM, víc Adidas souhlasím ale vzhledem k používání mě to nijak zvlášť neomezuje. Waze funguje když jej občas zapnu ( tak 6x za rok? )
- asi taky možné, mě funguje OK . Až teď tedy zlobí ale stejně je po záruce a servisy nemají mou důvěru - dost špatná zkušenost. Opravuji sám co jde ( seženu díly ). U Alzy nehodlám cokoli kupovat i kdyby mi platili, větší šmejdy jsem nepoznal ( moje zkušenost )
- to mě netrápí / nevím na čem bych to poznal či kde by to vadilo.
A taková, pro mě zásadní věc ( rovněž zmíněná ). Je to moc velký. Budu se cukat i u kousků přes 5". To co by mělo mít 6" a více ani zdarma.
Určitě je to fajn stroj ale nesplňuje ani to málo které chci.
Uvidím jak dopadne Px3 lite a pokud neklape ani něco dalšího tak ten mobil zahodim a bude klid :-).