• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    PSYSBEE
    PSYSBEE --- ---
    TEKKIT: vím, že to spadá do JINAK, ale tak pro formu - jelikož používám Accu Battery, tak se snažím na 80%
    DATEL
    DATEL --- ---
    JOHNY_G: ani mi nemluv, kvuli tem jejich novym vymyslum jsme museli upravovat aplikace, ktere odesilaly SMS do centraly a neproslo nam, ze to je emergency app, ackoli dle meho nazoru v podstate je (pro ridice).
    Taky zarizli aplilace pro nahravani hovoru.
    Jsem zvedav, co zakazou priste, nejspis launchery, file managery a dalsi. To co odlisovalo Android od iOSu uz je skoro vsechno pryc a kdybych bxl aktualne cerstvy uzivatel smartphonu, tak by mi to (kdyz pominu cenu samozrejme) vyslo nastejno.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHNY_G: tu moznost tam ma, ale ty to menit nemusis a i presto funguje jak ma
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    DATEL: Nevím, jak je to s tou legacy verzí, ale ta nová musí mít možnost být nastavená jako výchozí aplikace pro volání, protože jinak by nemohla na Google Play s oprávněním ke čtení historie volání :-(. Jsou na to teď nová pravidla a předschvalovací proces, podle kterého mohou záznamy o hovorech číst pouze dialery (a analogicky SMS mohou číst už pouze SMS klienti), takže Should I Answer je teď dialer... Většina uživatelů si to samozřejmě nevybere, ale musí to v aplikaci figurovat jako "core functionality", jinak to Google neschválí. Příšerný kokotismus, který by mohl v důsledku stát úspěšné projekty typu BIG Launcher celé živobytí :-(. Android si s každou další verzí vezme něco debilního z iOSu a obávám se, že název této diskuze už v praxi dávno není pravdivý.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DATEL: jasny :) proste objevi se ti klasicky oknou se sliderem tvoji default appky a uprostred obrazovky mas takovy novy pruh, kde se ukaze cislo a info o nebezpecnosti volajiciho barevnou definici (zluty neznamy, zeleny ok, cerveny nezvedat)
    DATEL
    DATEL --- ---
    DRAGON: jo, to jo, ale to je ten overlay, ja myslel to, ze pod tim je asi klasicka telefonni aplikace, ale ted fakt nevim, mozna melu blbosti :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DATEL: nn, vypada to jinak (pribyl prave ten pruh teto aplikace s informaci o volajicim.
    DATEL
    DATEL --- ---
    DRAGON: jo, jasne, asi me zmatlo, ze to je v systemu jako vychozi aplikace pro vani, ale jinak mam dojem, ze to je taky jen overlay pres telefonni aplikaci, ale ruku do ohne za to ted nedam, nechce se mi to odinstalovavat, abych se podival, jestli prichozi hovor vypada stejne i bez nic, ale myslim si, ze ano.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DATEL: takze je to tak, i kdyz mas defaultni Caller appku, hodi pres to transparentni layer a ukaze ti to nejaky informace based on DB. Supr :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DATEL: no pta se to na nejaky overlay prava, tak sem predpokladal, ze to bude umet pri zazvoneni neco zobrazit....
    DATEL
    DATEL --- ---
    DRAGON: no, zalezi, jal to myslis, na odchozi volani muzes pouzit co chces, ale jinak ta chobotnice musi byt vybrana jako defaultni na prichozi, bez toho si myslim ze nebude fungovat zadna podobna aplikace. Nicmene ja mam cisty Android a prichozi hovory jsou v pohode.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DATEL: jeste nez to nainstaluju: musim pres to pak volat nebo to umi oznamovat nebezpeci i kdyz na volani pouzivam stock Call appku samsungu?
    DATEL
    DATEL --- ---
    CERMINEK: ja pouzivam Muzu to zvednout? (zelena chobotnice) a spokojenost. Mam dojem, ze uz mi skoro ani nikdo z tech opruzaku neva, kdyz jsem to prestal zvedat po shlednuti "recenzi" daneho cisla, kdyz mi volalo :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TEKKIT: to uz imho u dnesnich mobilu neni nutne resit, kdyz se nabije, tak se odpoji a jede to na kabel, dokud ho nevypojis ergo baterie se nenici
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    Ahoj všem, poslední dobou se mi množí nevyžádané telefonáty. Většina těch čísel je už někde reportovaná, ale kvůli zákazníkům musím cizí čísla zvedat. Máte odzkoušenou nějakou appku, která volající číslo proklepne?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    LOVE_DALI: nj ale to se nedá nadefinovat jako odpověď do ankety:))
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    TEKKIT: Tady to mám tak něco mezi první a druhou odpovědí. Když začně řvát (P9 Lite - cca 10%) tak ho ještě nechám a nabíjím, tak se mi pak zachce. :)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---

    Nabíjím

    48 hlasy od 48 respondentů
    • 6.2% / 3 hlasy
    • 6.2% / 3 hlasy
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---

    mobilní telefon dávám v ideálním případě/nejčastěji nabíjet

    43 hlasy od 43 respondentů
    • 2.3% / 1 hlas
    • 14.0% / 6 hlasů
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    B3DA: prave ze ne.. A pritom jsem s kose nic nemazal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam