• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    B3DA: dali jen max 128GB internal storage, pritom vyhodili microSD slot, k tomu odebrali neomezeny cloud storage na google photos a jdou smerem "zaplat si Google Cloud" se 100GB, coz je v cechach diky cenam dat fakt super. A celkove neni Linus uplne spokojenej a ja s nim souhlasim.
    B3DA
    B3DA --- ---
    DRAGON: tl;dw
    nejakej vycuc co je spatne?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ad storage a cloud atd: to se google fakt posral? Totalne zabitej telefon pro spousty lidi.

Google may have cut too many corners... - Pixel 4 Review
    http://www.youtube.com/watch?v=cx-mn95FJ-0
    TAP
    TAP --- ---
    APIN: zvláštní, já to používám leta a na všech telefonech to fungovalo. ještě jsem kdysi používal https://play.google.com/store/apps/details?id=net.rgruet.android.g3watchdog ale dneska už to fakt najdeš i v systému (nastavení / připojení /využití dat, něco takovýho tam musí od nějakýho androidu 6 zabudovaný)
    APIN
    APIN --- ---
    TAP: tohle vypadá jako super věc, akorát mi to počítá jen data přes wi-fi. vyzkoušel jsem už fakt všechno, ale mobilní data ukazuje furt 0MB :(
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    APIN: přímo android ukazuje spotřebu, někdy se to dá snadno vysledovat
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pls, da se nejak na Androidu (samsung S10) nastavit globalne, aby vsechny appky ukladaly svoje data na interni a ne na externi MicroSD? rad bych tim zrychlil system, vim ze neco se mi urcite uklada i na externi kartu, ale tam bych rad hazel treba jenom fotky.
    diky
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FORELLI: jezis promin, ja sem to spatne precetl :)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    APIN: U aplikací kterým chceš internet dovolit, nastav "pouze přes wifi".
    APIN
    APIN --- ---
    Zdravím. Nemáte tip na nějakou appku, která dokáže vysledovat, co se mi připojuje na mobilní net (android 8.1.0)? Zjistil jsem podle výpisu od operátora, že vždycky, když se dostanu z dosahu domácí wi-fi, tak si telefon (zhasnutý v kapse) tahá 50-200MB. Nemůžu přijít na to, co to způsobuje. Všechny aplikace mají data na pozadí zakázány a stejně se to děje...
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    DRAGON: o tomhle vím, ale tam jde nastavit jen vyzvánění a ne sms zvuk nebo to nevidim?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FORELLI: primo pod kontaktem v Others

FORELLI
    FORELLI --- ---
    Je možné v čistém androidu 10 přiřazovat jednotlivým kontaktům různé zvukové notifikace SMS? Bohužel se mi to nikde nedaří najít. Díky za případný tip.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DATEL
    DATEL --- ---
    XMEDA: vecer na. to kouknu, ale stejne to pojede jen do konce roku, pak to asi prestane fungovat uplne, podle toho, co psal autor
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DATEL: jj to je ono, budu vdecny :)
    DATEL
    DATEL --- ---
    XMEDA: jinak v aplikaci je toto oznámení :

Oznámení o ukončení provozu

Dne 14.1.2019 firma Google odstranila aplikaci WebKamery z obchodu Google Play na žádost amerického provozovatele webkamer (EarthCam.com), z důvodu porušování autorských práv, protože některé jejich webkamery byly obsaženy v komunitní databázi bez jejich přímého souhlasu. Obratem jsem Earthcam webkamery odebral a podal odvolání na obnovení. Po týdnu bylo mé odvolání zamítnuto s tím, že pokud chci znovu zprovoznit aplikaci v obchodu Google Play, mám se obrátit na svého právníka a řešit spor soudně. Vzhledem k tomu, že je takovýchto provozovatelů v komunitní databázi desítky až stovky, ukončuji tímto celý projekt.

Z vybraných příspěvků bude provoz serveru a informací o počasí (v omezeném režimu) funkční až do konce roku 2019. Poté bude projekt definitivně ukončen. Od dnešního dne, tedy 24.2.2019 již nebude komunitní databáze udržována ani rozšiřována o další webkamery.

Velmi tímto děkuji všem, kteří se na tomto projektu podíleli a věnovali mu svůj čas i prostředky. Sám jsem projektu za posledních 5 let věnoval většinu svého volného času, tudíž je to pro mě velmi těžké rozhodnutí.

DATEL
    DATEL --- ---
    XMEDA: vypada to, ze to ve storu uz neni. Ja ji mam jeste nainstalovanou, vecer zkusim kouknout, jestli vytahnu z telefonu apk, pokud se podari, soupnu to sem
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    WEBKAMERY

Nez mi umrel Note4, mel jsem nainstalovanou fajnou app tusim snad i ceskyho puvodu, kazdopadne s plnou podporou cj, s pridanym kopcem nejen lokalnich webkamer, ale ted nejsem schopnej to najit ani mezi myma app v play store jako by se vyparila.. nemate nejakej tip na neco takovyho? (Dopravni kamery, zoo etc.. ale v databazi i hory a cizi zeme). Cca pred pul rokem k tomu autor psal, ze uz nemuze delat aktivni podporu kvuli nejakym EU direktivam o soukromi, ale app byla porad dostupna normalne, jen neaktualizoval databazi kamer. A ted to marne hledam.. :( Zelena ikonka..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam