• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LAUNCHER: trochu hloupé, že to nemá NFC, bezdrátové nabíjení a 5G. Dost lidí podobné "drobnosti" mohou odradit, když chtějí dát tolik za nový telefon.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NECROMAN: Sice asi nejsem cilovka, ale doufam ze Microsoft Surface Duo bude mit uspech.

Asi od periscope tele camera mi to ted prijde v mobilech trosku nuda... Tato a dalsi foldables konstrukce nam do toho alespon vnesou trosku pestrosti.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Za 1400 USD to bude hodně fanboy záležitost
    Microsoft’s Surface Duo arrives on September 10th for $1,399 - The Verge
    https://www.theverge.com/.../8/12/21364633/microsoft-surface-duo-release-date-pricing-features-specs
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    ZUZU: Naposledy jsem to potreboval na OnePlus 6T kdyz byl aktualni, zadneho zpomaleni jsem si nevsiml.

Kdyz koukam do specs te Motorola One Lite, vidim 3 GB RAM. Dovedu si predstavit situaci, ze pred druhou SIM Ti to jeste o fous stacilo a ted Ti to s druhou SIM uz nestaci, ale nevim, jen tipuji.

Mohl by ses podivat na volnou pamet a pripadne zkusit dat z te RAM neco pryc?

(Pro predstavu, ted mi to pise 5.8 GB RAM vyuzito z 12 GB)
    SUK
    SUK --- ---
    ZUZU: Podobny pocit jsem mel taky. Huavey Y5, tedy dost velkej srot byl pri dvou simkach jeste o pid nepouzitelnej... On system musi obcas obsluhovat eventy a holt to nejaky vykon pozere...
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    začal jsem nově používat 2 sim v jednom mobilu: je možné, že 2 siky výrazně zpomalí celý android? třeba o třetinu?

mám motorola one lite
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    Další milník dosažen. Xiaomi má momentálně nejlepší fotomobil světa
    https://www.svetandroida.cz/xiaomi-mi-10-ultra-dxomark-vysledek/
    MA747
    MA747 --- ---
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    MAD_MAN: Za mě (Mi 9 SE) se to nestalo ani jednou. Asi bych byl hodně naštvaný - mám jich 8. Aktualizuju všechno pravidelně, jak systém, tak všechny interní aplikace i ty z Google Play.
    MAD_MAN
    MAD_MAN --- ---
    dotaz na uživatele Xiaomi: stává se vám, že z google pay "vypadnou" karty a musí se znovu přidávat?
    moje mi9 tím teď začala trpět a začíná to být nepohodlné
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    LEFTY: MS Office
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    zdar, poradíte pls dobrou čtečku pdf na androidu (klidně placenou)? Potřebuju na tabletu číst dost pdfek, ta kpotřebuju highlighty, anotace, možná i knihovnu...
    TOM
    TOM --- ---
    JEREMIUS: býval levnější, mně ale při jedné z posledních aktualizací na androidu 9 fungovat přestal :/
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    RATTKIN: nechal jsem si tam nalepit v Datartu InvisibleShield za 3kila,s doživotní zárukou,tak apoň něco..
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    EXCITE: super se to poškrábe když jdeš moc blízko zdi, nebo se strčí to ruka do mezery mezi vraty aby se otevřelo z druhé strany. ani jedno fólie nezachrání.
    been there, done that
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    ATAN: Určitě to funguje bez rootu,ale musel jsem dát aplikaci nějaké accessibility práva nebo něco na ten způsob
    LEITWOLF18
    LEITWOLF18 --- ---
    JEREMIUS: Cube ACR
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    ATAN: moc to nepoužívám, ale teď jsem to zkoušel a funguje to. Root nemám, ani upravenou rom, mám aktuální Android 10 na Motorola One Vision s Android One.
    ATAN
    ATAN --- ---
    KEJKLIR: a opravdu ti funguje nahravani hovoru na Android 10? Nebo mas root a upravenou rom? Nahravani hovoru uz je davno deprecated v A10 toto API snad ani neni.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    JEREMIUS: používám leta True Phone Dialer. V poslední verzi nabízí call record. V základu zdarma (s reklamami), nebo jde zaplatit od 150,- Kč
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hb.dialer.free&hl=cs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam