LAUNCHER: to sice nemá, ale narozdíl od toho telefonu má najeté tisíce hodin, ten telefon těch 1000 nemá ani dneska... Podsvětlení, těžko říct. Není to ohulené naplno. Ale mám stejné typy monitoru u pracovních stanic, kde ten monitor neběží pořád a takhle pohledem nevypadají ty obrazy od sebe nějak hůře...
Jinak jak jsem psal: se zamítlou reklamací poprvé udělali něco, čemu říkali kalibrace displaye. Tím to skoro opravili, artefakty tam byly, ale display zesvětlal, byl celkem použitelný. Tehdy jsem všechno včetně wazu nastavil na noc, omezil jsem max jas ve wazu na 70%, atd. Takže od té doby ten telefon prakticky nikdy nejel naplno. A stejně ten display je teď úplně stejně hnusnej a flekatej... Takže, nějak si tu věrnost podání barev neužívám, když mám 2/3 displaye (nezakryté klávesnicí) o půlku tmavší a z videa na mě koukají najeté kilometry. Takže mi z toho vyvstává, že buď display na tomhle kusu je opravdu hodně velký šmejd (což si i myslím, že je pravděpodobná varianta, protože ta stará S7 je sice taky vypálená, ale aktuálně jí je přes 4 roky, má jí žena se stejně blbým používáním a ten display je mnohem hezčí), ale pak mi neoprávněně i po kontrole zamítli reklamaci, což mě u takhle drahého telefonu docela štve... anebo je ta technologie do telefonu fakt nevhodná (což si reálně myslím taky, protože to vypalování je ještě způsobený teplem, takže malá obrazovka v malém zařízení tahaném po venku na tom bude násobně hůř, než ta televize/monitor v místnosti) a většině lidí je to buřt, protože ten telefon používají stejně jako 3310ku, takže se jim ten display nikdy nevypálí... ale honedbají se tím, jak to krásně zobrazuje, ikdyž na tom na nic nekoukají.