• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    JIMX: V nemocnici se zlomenou packou, jsem si přehrával muziku, ke které jsem se z různých důvodů nedostal. Pak už mi tekla z uší. Dlouhé dny hudby zaberou "překvapivě" málo prostoru. Aneb slovy klasika: Jedna větší flashka stačí na celé doživotí. :-)
    JIMX
    JIMX --- ---
    ERGOSUM: akorát toho času ... a těch peněz, co to stojí, to pořídit legálně ... :-/
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SKAUT: Já už před léty usoudil, že dobré místo, kde ti nikdo nesmaže muziku, je vlastní disk.
    Objem zdaleka není problém.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    Asi to bude trochu přesah přes zaměření klubu ale zná někdo hudebni streamovací službu z které nemizí skladby ( alba... ), lze si do ní nahrát svá tracky ,dá se používat i offline ( styl Google Music ) a je na ní výběr?
    Předplatné mi nevadí. ( rozumné )
    Jo a Spotify jsem diskvalifikoval před lety, tam alba mizela jako sněhové vločky na rozpálené plotně ( pomalu i při poslechu ).
    S appkou a webovým rozhraním.

    Diky.
    NAILER
    NAILER --- ---
    JOHNY_G: Super, dík za tip, tak to zkusím počkat na 5a taky s nějakým bonusem, 4a mám teď čerstvě :-)
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    NAILER: Trik bych ani neřekl. Ale je tam málo chlívečků, takže každý člověk má tendence napsat mailboxde a svoje ID na jiná místa. Vtip je v tom, že abys prošel T&C těch Pixel Offers, tak musíš do jména a příjmení opravdu napsat své jméno a příjmení. Nikoli firmu a mailboxové ID, nebo tak něco. Protože pak ti žádost zamítnou s odůvodněním, že Offers jsou jen pro fyzické osoby a ne pro firmy. Celý zbytek adresy a identifikace pak musíš v zásadě nacpat do jednoho řádku (a kdybys mě zabil, tak už ti neřeknu, jak jsem to nakonec vyplnil), a především přeskočit ten autofill napojený na Google Maps :-). Já mám kliku v tom, že mám neobvyklé jméno, takže i když jsem několikrát ID vynechal nebo posral (zrovna na Google Store mi chybí poslední číslo a vždycky ho zapomenu doplnit), tak si mě dokázali v Žitavě bez problémů spárovat. Je to trochu loterie, no. Musím říct, že jsem měl nervy na pochodu, protože mezi objednávkou telefonu a doručením těch bonusových sluchátek uběhly rovné dva měsíce, a Google překročil skoro všechny slibované lhůty a support odpovídal typicky několik hodin po tom, co to systém vyřešil sám. Což bylo samo o sobě mnoho dní po položení dotazu. A já bych si asi nepředobjednal telefon v první den, za launchovou cenu, kdybych neměl slíbená sluchátka v polovině jeho hodnoty, takže jsem byl přednasranej (hlavně po čtení Redditu, kde to lidem zamítali), že se mnou vypečou a zamítnou mě. Ale už jsou doma a já mám konečně klid :-)).

    Ale všechny tyhle problémy se týkají čistě Pixel Offers. Se samotným Google Storem jsem nikdy nezažil žádnou komplikaci.
    NAILER
    NAILER --- ---
    JOHNY_G: Co tam je za trik s vyplněním adresy? Pixely teda beru z prodlouženejch smluv od soukromníků z německa taky přes mailboxde :-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    diky ...
    MCD
    MCD --- ---
    PETER_PAN: alarm clock xtreme
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    PETER_PAN: Sleep as android
    JIMX
    JIMX --- ---
    PETER_PAN: alarmdroid, mám, používám ... sice je tam reklama, ale neotravuje ...
    BASIK
    BASIK --- ---
    PETER_PAN: Predpokladam, ze to ma bejt postupne se zvysujici hlasitost? Standardni hodiny od googlu to umej, pouzivam.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    ALL: Zdravim vespolek. Muzete mi nekdo prosim poradit nejaky jednoduchy budik (alarm) s funkci raising? Neco co umela nokie 3110 a ted to neumi zakladni aplikace v Androidu. Timely - Budik je nevyvijen a nefunguje na novych Androidech OK, vsechno ostatni jsou obri programy za penize.
    Ja jsem jak v Jirikove videni, fakt tohle musim resit v roce 2021 ?
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    Jo a platim Revolutem, ale jsem si jist, ze ten Home jsem objednaval jeste Ceskou sporitelnou nebo mBankou. Spis asi pujde o zpusob vyplneni te virtualni adresy nez o puvod karty. Ostatne Revolut je vydan v UK a nevadi to. Google explicitne pozaduje jen dorucovaci adresu v Nemecku.
    JOHNY_G
    JOHNY_G --- ---
    MYKEZ: Dlouhodobe tam nakupuju pres Mailboxde. Google Home, Chromecast with Google TV, a naposledy Pixel 4a (5g). Dokonce proslo i to promo na Bose QC 35 II zdarma k Pixelu, coz teda trvalo vecnost a byl to voser, ale kdyz mel clovek stastnou ruku pri vyplnovani toho formulare s adresou, tak ani Mailbox nevadil. Kdo to dal uz do jmena, mel smulu. Ale to s Google Storem nesouvisi, to je uplne separatni platforma Pixel Offers.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    LAUNCHER: Tu mám, s českou adresou. Díky KEJMLovi za informace, mělo by to jít při koupi přes saturn.de (stejná cena jako v Google store) a platbě přes paypal (ten Google odmítá, když tam mám českou adresu, ale saturnu to nevadí).
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MYKEZ: Zalozit si Revolut kartu?
    MYKEZ
    MYKEZ --- ---
    Ahoj, nepodařilo se někomu objednat Pixel 4a z oficiálního německýho obchodu?

    Pixel 4a (Just Black) kaufen – Google Store
    https://store.google.com/de/config/pixel_4a?hl=de

    Já to zkusil objednat (a zaplatit českou kartou, jinou nemám) s přeposláním přes mcposta.cz, ale dneska mi tu objednávku Google stornoval.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    Ty vole...
    Celý odpoledne řeším, že se do 10 minut po zhasnutí displeje, vypne messenger, odpojí hodinky....
    Optializace baterky vypnutá, přidaný do white listu, nastavený zapnutí po spuštění... nic nezabírá.
    Pak jsem to našel...
    Toho kokota kterej to schval do nastavení gest a pojmenoval "DuraSpeed" bych nechal pověsit za koule do průvanu.

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam