Ahoj, bojuju se systémovejma "bublinama" v Androidu 11. Proč nemaj skoro žádný nastavení? Potřeboval bych, aby se v případě nový zprávy třeba z messengeru ta bublina objevila na pravym kraji displeje, ne na levym. Mám poměrně dost velkej mobil a přehmátnout tam jednoruč je docela voser.
S messengerem souhlasí druhej dotaz - co mám v nastavení notifikací odkliknout, abych nedostával duplicitní oznámení o příchozí zprávě? Objeví se totiž bublina s ikonkou chatujícího, ale současně se ve status baru objeví notifikace se zněním zprávy, která ale nezmizí, ani když otevřu tu bublinu, a musim jí proto ručně swipnout do pryč. Je to příšernej voser, zkoušel jsem snad všechny možný kombinace nastavení, ale marně. Určitě jsem jen debil a nevim kam kliknout, tak snad mi poradíte.
Další věc - neměly by ty bubliny fungovat i na ostatní kecálky, třeba whatsapp, nebo i gmail? Mám ten Android 11 už asi dva měsíce a zatim to funguje jenom s messengerem, v nastavení těch ostatních aplikací jsem žádný ruční povolení bublin nenašel...
Díky za případný tipy, rady a triky :)