Neřešil (nebo dokonce nevyřešil) někdo problém, se kterým se teď potýkám?
Mám telefon OnePlus8 s Androidem 11 (v 10 to nedělalo, ale nejsem si jistý, že je to OS - viz níže)
Mám hodinky Honor Watch GT2 (připojeno přes BT) - fungují skvěle...
Mám auto - škodovku, se standardním infotainmentem a BT, lze z auta volat i poslouchat hudbu atd...
Můj problém je ten, že na hodinkách mám povolené telefonování - je to super, když běhám kolem domu a telefon mám vevnitř na polici (BT 5.1 dosáhne i 20 m daleko s rozumnou kvalitou hovoru) - hodinky přijmou všechny hovory, ale lze nadefinovat 10 kontaktů, které lze vytočit přímo z hodinek (není to WearOS, ale zase vydrží 12 dní na jedno nabití)
Ale když vlezu do auta, tak ony definované kontakty, když vytáčím i když přijímám (normálně přes volant v autě) tak se mi z telefonu nespojí přes HF, ale jakoby se neuměl rozhodnout mezi BT zařízeními a nechá to v telefonu, tam se musí kliknout a vybrat BT auta, pak to volá normálně, kontakty neznámé nebo neuložené v hodinkách mi spojí rovnou na BT auta...
Pomohlo mi vypnutí podpory telefonních hovorů v hodinkách, ale rád bych měl něco plně automatickýcho, třeba prioritizaci BT, tedy pokud jsem v autě, tak ignorovat hodinky... apod a pokud není připojené auto, tak mít možnost volat i z hodinek...