Měl bych tu dotaz k jednomu řešení. Asi bych se něčeho dobral sám, ale třeba už se tím někdo zabýval a nemusím tolik zkoušet a hlavně nemám moc času :)
Potřebuji co nejjednodušší zařízení, které bude neustále dokola přehrávat jedno video a pouštět ho do lokálního vysílání (to vyřešené je, problémy jsou jen se zdrojem). Původní záměr byl DVD přehrávač s USB, kam se dá flashka a hotovo. To však není ideální (což jsem říkal hned, ale mě nikdo neposlouchá...). Zaprvé to skoro nic nedokáže přehrát, zadruhé se to v neustálém provozu přehřívá a seká a taky je tu problém, že např. při výpadku proudu by se to muselo znova spustit, nastavit (repeat apod.), což je obtížné, protože u toho není žádný zobrazovač, takže tam musím vylézt s malou TV nebo monitorem, rozběhat a pak přepojit HDMI do té krabičky, která to vysílá dále...
Napadají mě dvě možnosti – něco typu Chromecastu. Asi vhodné, půjde to přímo do HDMI, jen to nemá zobrazovač. A nevím, jestli se dělají s baterií a nějakou delší výdrží, aby případný výpadek pokryly a nemuselo se to znova nastavovat. Protože to nemá vlastní zobrazovač, znamenalo by to zase něco řešit s externím monitorem/TV, která tam normálně není.
Druhá možnost je použít tablet/mobil, ten má obraz i baterku, jen zase nevím, zda je možné přehrávat se zhasnutým displayem (případně která aplikace to zvládne) a hlavně asi nebudou modely s HDMI, což znamená redukování a ještě třeba z jediného USB-C, takže by se muselo řešit napájení a vysílání přes nějakou redukci, což asi může být zdroj potíží...
Nějaké nápady nebo něco vyzkoušeného?
Díky moc :)