• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HOUMLES: Verim. Ptal jsem se, protoze jsem se s tim jeste nesetkal - jsem poucen.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LAUNCHER: hele je to asi jako se vsim jinde .. BT ma urcitou specifikaci, ale ne vzdycky ji kazdej dodrzuje na 100% takze to, ze se to samo nepripoji mi nijak zvlastni neprijde, halvne pak kdyz je to zarizeni treba z ciny :)
    SPM
    SPM --- ---
    Ono asi zavisi na konkretnim zarizeni... v praci mam ted velky bt sluchatka. Kdyz je zapnu, tak se sluchatka pripoji ke vsemu, co mely sparovane, tedy i k telefonu. Nicmene kdyz sluchatka necham zapnute, utecu s telefonem nekam mimo dosah (odpoji se to) a vratim se zpet, tak se to uz taky samo nepripoji. Asi si taky pohraju s taskerem :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HOUMLES: Diky za vysvetleni.

Jsou pripojene vsechny, vzdycky nejnoveji pripojeny si ukradne active (coz dava smysl). Muzes to ale prenout.

Nicmene pan Dragon se ptal na pripoji ne "prenout na active" a tudiz jsem dumal jak je to mozne, ze se mu to nepripoji hned.

Verim ze se to jinde chova jinak a beru na vedomi, jen me to prekvapilo.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LAUNCHER: zalezi i na hw, treba BT4.2 to jeste neumelo, ale prepokladejme, ze uz ma kazdej BT5 tak zalezi i na danym BT profilu.
    treba BT mysi a klavesnic muzes mit pripojenych kolik chces, ale audio device ti bude hrat vetsinou jenom jeden ... nebo tobe snad hrajou vsechny 3 naraz?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Diky za vysvetleni, vse se mi to chova viz screenshot zde LAUNCHER a nevedel jsem, ze neco se chova jinak. Snaha o provokaci to nebyla.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Abych to vysvetlil: mam v aute do Aux-In bodnutej Xiaomi Bluetooth Receiver, jenz mam zapnuty do powebanky, ktera se mi porad dobiji z usb a tim padem porad nabiji ten bluetooth. Kdyz prijdu do auta, tak se to nepripoji automaticky, proste to nedela (prosim vynechat diskuzi, ze vsechny blth zarizeni to delaj, NE NEDELAJ, diky) a zkratka bych rad automatizoval to, ze kdyz sem v dosahu toho Xiaomi, tak bych rad, aby se to na nej bodlo automaticky. To je cele.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HOUMLES: Chapu to tedy spravne, ze se vase telefony neumi pripojit k vice BT headsets naraz? Muj to umi:

HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    MARASAN: v cistym androidu nic takovyho neni, ale mozna nekterej vyrobce takovou feature ma.. kazdopadne presne takovahle vec se da prave resit treba tim taskerem
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LAUNCHER: ale kdyz budes mit sparovanych treba 5 headsetu a vsechny bys je zapnul najednou tak se ti pripoji ten prvni co si vyjedna komunikaci .. cemu nerozumis na tom, ze on si chce vybrat, ktery to zarizeni se pripoji v pripade, ze jich bude vic? :))
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    neni to nativne v Androidu pomoci NFC a RFID chipu? Vim, ze kolega tak prepinal v praci mod na tichy - mel na nastence u stolu RFID chip a jen si pipnul a mobil se mu prekonfiguroval.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: jotak :) dík :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HOUMLES: Stale nerozumim, ke kazdemu zarizeni se mi to pripoji ihned, jak to jde.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: sorry AutomateIt
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    LAUNCHER: on nerika nic o tom, ze se mu to nepripojl, ale ze se chce pripojit ke specifickymu zarizeni .. zrejme jich tam ma sparovanych v dosahu vic a chce se proste pripojit k tomu jednomu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Mozna nerozumim otazce, ale vsechno se mi to pripoji okamzite, jak je sparovane zarizeni v dosahu.

Na nejake manualni potvrzeni pripojeni mi nic neceka. Ani jsem nevěděl, ze to jde :-)

Soudim podle: Auto, BT sluchatka, BT repro, Fitbit, Xbox Controller.

Jake zarizeni se pls takto chova, ze se ocekava nejake manualni pripojeni? Nebo jeste jinak?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BUNDA: appku Automalt mi play store nenachazi..
    jinak dik, zkusim :)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    DRAGON: možná to umí i app AutomaIt.
    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    DRAGON: to uz je asi pata otazka (co si pamatuju) na kterou se tu ptas a je to presne na tasker jak delany... uz si ho konecne nainstaluj :)
    SPM
    SPM --- ---
    DRAGON: Treba zrovna ten tasker? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam