• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GEKONZPRAHY: presne :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    LAUNCHER: Satelitní používám spíš jenom na vizuální ověření, jestli to je fakt ten a ten barák. Sere mě na ní jak se brutálně liší kvalita a barevný odstíny různejch podkladů, nebo i roční období, je to takový... meh.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GEKONZPRAHY: Ja jsem se kvuli vam sel podivat, jak vlastne Gmaps vypadaji v te schematicke mape. Mam nastaveno "start maps in satellite view" a ta schematicka by me nebavila. A vadi mi, ze satellite view neumi Waze. Tim nic proti gustu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GEKONZPRAHY: hele nechci kecat, zitra to zkusim a dam vedet, mne to nenapadlo nikdy resit vlastne :) asi mas pravdu ze ve dne to bude too dark, vidis to, nechodte k doktorovi kdyz nechcete zjistit ze ste nemocnej sakris ;))
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DRAGON: Já ten S20+ nevypnul bez přehánění třeba dva tři měsíce a nebyl jedinej problém... Fakt mi ta spolehlivost a stabilita dost chybí, a pokud to do konce měsíce nedaj do pořádku, tak tu hujdu hodim ze skály.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Vypnul
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: ja vlastne restartuju jen u updatu, chce to pin i u updatu? pokud jo tak sem to vypnul )
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GEKONZPRAHY: za dva roky s s21 musim rict ze je to nejstabilnejsi galaxy co sem kdy mel asi, cece. Fakt sem s ni spokojeny, jediny co me na tom nakupu mrzi je to, ze sem ja debil zas nestih zadarmo earbuds, stejne jako u s10, sem fakt Emil :)
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DRAGON: Já taky jedu naprosto vše v dark modu, ale ty google mapy jsem nepřekous. Dokud je člověk mimo dosah slunečního světla, jsou super, ale někde venku na ulici tam neuvidíš vůbec nic... Nepřijde ti?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Jestli po resetu telefonu (napriklad update FW) nezadavas PIN, pak nemas.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GEKONZPRAHY: proc? jedu vse v dark modu a maximalni spoko :) neni to spis o tom si na to zvyknout? mne to docela trvalo ty jo..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: chybi mi "nevim" :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---

    PIN na SIMkách

    39 hlasy od 39 respondentů

    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    NAVARA: Jo, to vim. V mym případě je to teda heslo, nikoliv PIN, přesně jak píšu. První odemknutí je prostě oldschool.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    GEKONZPRAHY: Po restartu musíš zadat PIN k telefonu, aby byla možná biometrika - ale iirc ho zadávám až po PINech ke SIM
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    Dotaz do pléna - když si zrušim na obou simkách zámek (PIN) a nastavim na nějakou noční hodinu automatickej restart zařízení, telefon naběhne, alarmy budou fungovat, půjde se na mobil dovolat, budou chodit notifikace?

    Telefon je chráněn biometrikou a po restartu jsem zvyklej zadávat oba PINy na simkách a pak právě to heslo. Když se tedy ráno vzbudim a telefon se v noci restartoval, budu muset hned jako první věc zadat tohle heslo?

    S22U
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    DRAGON: Ten je zas naprosto na hovno na denním světle :)

    DRAGON: Začínám si říkat to samý o bejvalý S20+... Dneska se mi asi třikrát kousla GPS a nepomáhaly ani restarty, to je fakt průser jak hovado. Je strašně debilní pocit ta nejistota, že se mi kdykoliv může telefon odpojit od dat nebo od sítě a já budu v blažený nevědomosti, že jsem na dosah... teď nemluvim o lajcích na instáči, ale o služebnim čísle, na který se mi prostě musí jít dovolat ať se děje co se děje, když mám bejt v práci.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SUK: to sem vypnul snad jako prvni a mam zapnuty dark mod, vyborny
    SUK
    SUK --- ---
    JIMX: jako navigaci G. Kdyz chci mapy, tak radsi mapy.cz. googli predstava, ze mapy lze vykreslovat svetle sedou na bilem pozadi je pro me nepochopitelna.,
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    DRAGON: #metoo

    Jakej mi doporučíte Samsung servis?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ja sem tak rad, ze sem tu S21 neprodal a nekoupil tuhle dokurvenou "co je to za klauni" verzi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam