LAUNCHER: Nedávno jsem v práci dostal zřejmě předchůdce A52s 5G a asi bych ho s klidem doporučil, řekl bych celkem povedenej telefon. Ale nemám moc zkušeností s jinejma, předtím jsem měl asi čtyři nebo pět let Huawei P Smart :-). Ale přežil jsem to, akorát ke konci už byl fakt pekelně zpomalenej. Jediný dvě drobnosti, který mě furt sejří a který se mi zatím nepodařilo vyřešit, jsou:
1) telefon v kapse, příchozí hovor, vezmu telefon do ruky a hovor je už přijatej a ze sluchátka se ozývá "haló! haló! slyšíme se?!?" Přitom všechny gesta nebo jiný nastavení, který by tohle mohly mít na svědomí a o kterých vím, mám povypínaný, fakt moc nemusím když je telefon "chytřejší" než já a dělá si sám co chce. Ještě někde něco je zapomenutý, co by mi ten hovor mohlo automaticky přijímat? Nestává se to naštěstí pokaždý, ale ve statisticky významným procentu případů, takže mně to vadí :-).
2) dost často nereaguje na první dotek, ale až na druhej, třetí, někdy čtvrtej... neumím to přesně popsat jak se to projevuje, vypadá to, že to dělají jenom některý aplikace, takže je to možná jejich nekompatibilita... nejčastěji na to narážím v galerii Quickpic od XDA, kteroužto originální apku jsem vždy používal, ale pak to koupili nějací číňani a totálně to rozkurvili (narvali reklamama do nepoužitelna), až to pak museli z nějaké ještě funkční verze zachránit na XDA. No a ten Quickpic se chová jakoby mobil po nějaké době vypínal dotykovou vrstvu a zapínal až po několika dotycích, což je dost otravný. Ale jak říkám, za to možná může ta apka, tak nevím jestli to můžu hodnotit jako negativum telefonu...