• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    LEF
    LEF --- ---
    no to by me ten Radar zajimal jak to teda je. Protoze jak pise SMOKY: tak by mel ukazovat pomerne presne (kdyz tedy ukazuje aktualni stav + dopocitani blizke budoucnosti).

    bohuzel se mi nescetnekrat stalo, ze ukazoval dest a nic a naopak (neprsi, ale ve skutecnosti chcalo jak svina). Driv sem si myslel ze to funguje na zalade dat z kontrolnich stanic, ktere zaznamenavaji skutecny stav, takze ukazovat ze nekde prsi kdyz neprsi je nemozne, nicmene skutecnost je zcela jina.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    JIMX: radar ukazuje aktualni situaci (proste zobrazeni radarovejch odrazu). Klara pouziva nejaky numericky model, ktery samozrejme neni 100% presny (zejmena v urcitych situacich jako napr lokalni bourky) a take zalezi na interpretaci dat toho modelu (typicky aplikace ti ukaze slunicko/mracek/kapky , coz je pouze nejaka aproximace numerickych dat). Ruzne zdroje pocasi ukazuji ruzne predpovedi z duvodu toho, ze pouzivaji ruzne modely (treba GFS, ECMWF, ICON ...) , nebo proste aproximuji numericky data jinak (jedna aplikace pri 50% pravdepodobnosti srazek ukaze mracek s kapkama, druha mracek se slunickem , apod . ) . Doporucuju pouzivat treba windy, kde je mozne zobrazit vystupy vice numerickych modelu.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    JIMX: Klara bere data od Norů (netuším jak často se aktualizují), ale meteoradar vychází z dat ČHMÚ a aktualizuje se po 10 min

    Každopádně kvalita předpovědí je mizerná
    JIMX
    JIMX --- ---
    ZBYNEK: no na to koukam, primo v klare je na to odkaz ... a prave me udivuje, ze to ukazuje jiny data ...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    JIMX: Podívej se na meteoradar, jestli se něco blíží...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: beru zpět. Je to pěkný. Pořád si asi raději zahraju original (hlavne dvojku), ale musim uznale pokynout smerem k tvurcum ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    JEREMIUS: FBreader by mel mít vše co chceš. Už par let nepoužíval tak nevím zda je něco lepšího.

    Používám i KOReader pro věci bez plány store. Je to takový Kindle.

    Comfort reader pro studium.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RUTHAN: Razer Kishi lide chvali. Pro me to neni, bal bych se, ze bych poskodil USB-C port.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    RATTKIN: Ja mam jak ten adapter na Xbox controller, tak na PS4.. ale na cesty je to neprakticky, tak hledam nejakou placku, pokud teda nejaka dobra existuje..
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RUTHAN: měl jsem nějakou nejlevnější ipegu, i bych se jí zbavil za poštovné, ale ve srovnání s xbox controlerem je to strašně nepřesné.
    na xbox je přiklapávací držák na mobil
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    když jsme u těch her, nevíte o něčem podobným jako je Samorost (a ostatní) od Amanity ? Aby to mohlo hrát i děcko,takže žádný mlátičky,žádnej text, žádný mluvený slovo anglicky..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LAUNCHER: ja ti nevim.. grafika new shiet a hudba urcite nebude od Yuzo Koshira, to uplne ztrati veskerou Genesis poetiku :) ale dik, dam tomu sanci mam vsechny dily original :)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    RUTHAN: IPEGA 9167
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Doporuci mi nekdo nejakej ten placatej gamepad pro Android, kam se vlozi telefon?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Vyšla konverze parádní mlátičky Streets of Rage 4 pro Android. Nevím jak prsty po displayi, ale na Xbox controlleru připojenému k tabletu je to super, co jsem zkoušel. Mrzí mě jen to, že se mi nepodařilo rozhodit více hráčů naráz. Mám připojené 2 controllery, ale oba vybírají postavu pro hráče 1. I kdyby to nefungovalo, tak alespoň v singlu by to bylo super.

    Streets of Rage 4 - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdigious.sor4

    Streets of Rage 4 Review
    https://youtu.be/SBDJRiIpgG8


    HOUMLES
    HOUMLES --- ---
    JIMX: ani jednomu .. proto se to jmenuje predpoved, nebo-li odhad. ikdybys nasel ted sluzbu, ktera ti bude na 99% sedet tak jednou neco ukaze jinak nez ostatni.
    jo a abych teda jenom nerejpal a prilozil do tematu tak ja jsem pouzival klaru nekolik let a par mesicu zpatky jsem presel na https://play.google.com/store/apps/details?id=com.weawow coz ma jako hlavni zdroj yr.no, ale je mozny tam rozliknout srovnani s ostatnima zdrojema.
    JIMX
    JIMX --- ---
    Zrovna ted Klara hlasi u nas pres pulnoc cca 2 hodiny deste s cca 2,5mm/hod srazek ... CHMU nula ... tak a cemu verit ... :-/
    MA747
    MA747 --- ---
    LAUNCHER:
    Haleluja! Poznámková aplikace Google Keep po devíti letech existence umožní formátovat text – Živě.cz
    https://m.zive.cz/clanky/haleluja-poznamkova-aplikace-google-keep-po-deviti-letech-existence-umozni-formatovat-text/sc-3-a-216436/
    KELDA
    KELDA --- ---
    EXCITE: jojo ja udelal chybu, myslel sem YR. Ale tato appka taky ukazovala bezmracne nebe

    Ale kdyz sem se dival na rychlost tak ten bourkovy mrak se pohyboval dost rychle, asi nestihali prizpusobovat a aktualizovat appku :)
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    ADM: díval jsem se,že Norové mají vlastní apku a tam si nikdo nestěžuje,zkusím to..
    https://play.google.com/store/apps/details?id=no.nrk.yr&hl=cs&gl=US
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam