LAUNCHER: Aha, to jsem ani nezkoumal, jestli tam někde něco takovýho je nebo jestli to umí :-) V korporátech přesně nevím, čekal bych, že tam třeba budou ekvivalenty těch podpisových tabletů, jako mají třeba na úřadech (signotec, atd), kde to pak třeba sbírá i to co jmenuje NAVARA, ale čistě scan svojí čmáranice co dělali všichni ostatní mi tak úplně košér nepřišel :-D Nicméně kouknu na to, třeba se to bude hodit :-D V mym případě s čmáráním prstem jo, u mě by to bylo taky fuk, jelikož ani tou tužkou na papíře neudělám nikdy dva stejný podpisy... díky bohu, že žiju v moderní éře, ve který jsem nikdy v životě podpisový vzor nepotřeboval a maximálně má občas někdo blbý kecy co to na tom papíře je :-D
NAVARA: Vizuál chápu :-) On Adobe tohle dělá třeba i s opravdickým elektronickým podpisem (když má uživatel klíč a certifikát), kde teda sice není čmáranice, ale kreslí se tam políčko, kam to vypíše nějaký informace... Taky mě baví, když vidím lidi u nás, jak to políčko 10x překreslujou, aby to bylo hezky, bylo tam všechno dobře a podobně, když vlastně z hlediska validity toho podpisu je to úplně k ničemu a ani to tam být nemusí :-D