BUCKOWSKI:
RATTKIN:
Díky za téma. Mám první verzi Octavie IV a ta má systém sic s android auto (Aac) ale jen drát. Od druhé a další už je standard bezdrad. Je to nějaky starší typ infotainmentu.
Ale k tématu. Mi blbne spojení přes kabel pravidelně. Hlavně někdy je problém se vůbec připojit. Sice nabíjí ale nejede Aa a telefon je napojen jen na telefonování přes bluetooth. Pomáhá mi vypnout úplně auto a otevřít dveře. Pak se telefon "někdy" připojí. Nebo reset telefonu ale ten nesmí být zapojen do auta. Napadlo mne zda nejde resetovat v telefonu jen Aa funkci, ale nenašel sem to.
A co se týká odpojování za jízdy - taky to vypadává. Někdy se ale už nevrátí zpět a musím provádět restarty ....
A pokud jde o nabíjení u bezdratoveho Aac je asi nejlepší držák s bezdrátovým nabijen, mám z Ali nějaký už dlouho a funguje, ale teď jsem jej půjčil kamarádovi co má bezdrat Aa
Jinak telefon Samsung s10e. Poslední Samsung z rady s normální velikosti ...
A jedna poznámka nakonec: Waze a android auto - šílené proč vymazali diktování česky. Nejen že to je Eng ale české názvy i když mluvím na google anglicky prostě nedava