• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    p.s. jestli ma nekdo zajem o Fitbit Sense (tyden po zaruce), na boku trosku skrabnute a jinak super stav, tak at se ozve.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MCKIDNEY: Tak naramek pred chvili prisel... Na cenu 66$ ci kolik si posta rekla o 520 Kc clo.
    Je necekane pekny, dokonce mi ho zena chtela sebrat. Ma vymenitelny pasky, ty jsem si nechal poslat rovnou ruzny barvy.
    SW - uvidime. Je to o hodne lepsi nez zatim co jsem kdy z ciny videl, jejich SW byva naprosto tragickej. Tenhle zatim vypada OK, i kdyz na Fitbit nebo Google to samozrejme nema.
    Ale - i ten tlak to meri spravne (po kalibraci podle manometru)...
    Sbira si to data a treba notifikace a cally ukazuji velice dobre... Uvidime za par dni az to nasbira data pro kalibrace.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON: ha, tak to je jeste lehci nez sem si myslel: normalne na tabletu zapnete v zastupcich polozku Second Screen a ve windows zmacknete WIN+K, hotovo :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Pls, dotaz, nevite, jestli jde nejakym softem nebo nastavenim propojit bezdratove tablet od samsungu (nejvyssi galaxy) s pocitacem s windows 11 aby zastupoval secondary monitor? Vidim ze to jde dratove, ale bezdratove to nikde nevidim, jak nastavit. A kolega mi rika, ze to tak ma doma nastavene, jen si ted nevzpomina na to jak to udelal, ze by musel kouknout az doma (a ja bych to potreboval zprovoznit uz dnes..)
    tusite?
    dik moc
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Mě také Google "peněženka" funguje normálně. Mám tam tedy dvě karty. Mohu zvolit primární.
    Při placeni zavibruje.
    Pixel 6 Pro, Android 13.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    BASIK: IRL platím více méně jen přes Google Wallet a žádné problémy jsem nezaznamenal. Dříve S22U, pár týdnů Fold4. Přežilo to i migraci mezi telefony po opětovném ověření. Dneska budu ještě zkoušet Watch 5 Pro, wish me luck.
    BASIK
    BASIK --- ---
    GEKONZPRAHY: Taky dobry :D

    Jinak ja to resim relativne dlouho, ale dneska me asi napad spravnej dotaz googlu... GPay na webu a GPay v telefonu se principialne nemuzou synchronizovat, jelikoz banka pro kazdy zarizeni kazdy karte vyda samostatny virtualni cislo. Takze bylo nutny to vyresit ciste na telefonu a dobry. Kdyby to nahodou nekdo hledal.
    GEKONZPRAHY
    GEKONZPRAHY --- ---
    BASIK: Mne Google Penezenka prestala vibrovat pri placeni a z nejakyho zahadnyho duvodu mi porad jako defaultni kartu nastavuje jinou nez chci. Reinstal nepomohl. Zatim neresim, doufam ze to opravej v dalsim patchi.
    BASIK
    BASIK --- ---
    Nemáte někdo problém s Google Pay? :) (Pixel 4a, Android 13) Po tom, co se změnilo appka změnila na Wallet se mi rozhodila synchronizace platebních metod mezi Google Pay na webu a v telefonu. Standardně jsem si třeba přidával peníze do Revolutu přes GPay, jenže tam mi v telefonu nabízí jedině už neaktivní kartu. Na webu mám správně nastavenou novou. Ale v nabídce telefonu se nezobrazí. Přitom standardní placení touhle novou kartou přes NFC telefonem funguje. Přeinstaloval sem Wallet (i Revolut appku), stav stejnej...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    DRAGON: Je tam toho víc, např miluji propojení schránky na telefonu a Windows PC.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Teď tenhle text píšu na té SwiftKey a přijde mi to úplně stejné, jen to tak příjemně vibruje :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: hm, zajímavé, já gboard využívám od dob, co vznikla a jediné, co mě na ní štve, je to, že občas neumí na horním řádku rovnou zobrazit psané slovo s diakritikou (takhle já dodělávám do slov diakritiku, když musím), někdy pomůže na to slovo znovu ťuknout a pak se nahoře objeví, někdy ne a musím znaky s háčky čárky do slova vrazit manuálně, což je voser, hlavně když se to děje náhodně. Jinak vlastně nevím, na co bych si dál stěžoval, dělá to přesně to co potřebuju, rozložení umí to, co potřebuju (cz/en QWERTY). Občas se mi děje, že se netrefím, ale to je spíš mojí zbrklosti :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    LAUNCHER: jede to na Chromiu jako klasický Chrome, ale je tam pár vychytávek navíc, třeba vestavěný ad-block a pár dalších blbinek.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DRAGON: Nevim jestli jako Samsung uzivatel ji pouzivas, ale projdi si nastaveni a vzhled s GBoard a to se neda srovnavat. Tedka po operaci sotva vidim a to co me drive otravovalo je dneska nesnesitelne.

    Kazdy jsme unikatni, ale jsem si celkem jist ze najdes neco co ti bude chybet. Pro me navrhy oprav, vysoky kontrast a sprava velikosti/designu jsou super. Vynuceni jazyka nezavisle na aplikaci nutnost.

    Kdyz pak nainstalujes work profile, tak nemuzes instalovat nic co nepotvrdila korporace - a tedy jsi skoncil na GBoard u stock androidu. (Koupil jsem si misto OnePlus samsung s10e jenom kvuli tomu a velikosti :D)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MCKIDNEY: možná budu litovat, ale proč patří gboard do pekla?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    LAUNCHER: Pro me je to workprofile. Jenom doufam ze brzo udelaji verzi swiftkey pro nej. GBoard je vec co patri do pekla a Samsung mit nemuzu :(
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    NECROMAN: Edge? Proč? 🤔
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NECROMAN: tak vyřešeno, byl to nějaký bug v Edge. Promazal jsem data aplikace a už to šlape.
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    tohle bude pro moje pracovní i privátní potřeby super fíčurka:

    Honem sem s tím. Takto budou vypadat WhatsApp ankety
    https://www.svetandroida.cz/whatsapp-ankety-beta-testovani/
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    HOUMLES: Díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam