• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    XSOFT: Prave ze ne, ale 4 jsi jeste moznost mel a nedavno sli za hubicku koupit. 3900 s Buds Live myslim :) Kdyz jsou ostatni o 2 generace zpet, tak neni kam spechat.

    Bude mi chybet.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    MCKIDNEY: Ono na to jde prindat magneticke kolecko? Mam Watch 5, a desme mi chybi to otocne kolecko, co jsem mel na Gear S3.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Reminku je dost, osobne mam rad kovove s magnetem. nespadnou ale netahaji. Na sport silikon kazde 3-6 mesicu.

    Jinak muzes ledacos zmenit v tom design. Jou taci co maji ten apple watch menu. Ja mam magneticke kolecko, takze me to vyhovuje. Na simulovane jsem si taky nezvykl.

    pokud te zajima baterka a pouzivas always on - zkus si v labs zapnout monochrome. Stejne Oneplus telefony to vypne pixel vrstvu AMOLED a prijdes o barvy ale zlepsi se kontrast a spotreba.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Samsung Watch 5 Pro - moje dojmy

    Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE černé - Chytré hodinky | Alza.cz
    https://www.alza.cz/samsung-galaxy-watch-5-pro-45mm-lte-cerne-d7355693.htm

    Katastrofa je ta kulatost. Neprehledne urizle texty - clovek se typicky u slova orientuje dle krajnich pismen, takze kdyz je leve krajni pismeno skryto kvuli kulatemu display, fakt slovo neprectu. "Kulate" GUI je nestandardni a podivne, otaceni s tim me nebavi a neprijde mi ergonomicke. Nastesti jde vetsinou i normalne soupat prstem pres display.

    Super jsou dostupne watch faces, kde nektere umi na display dostat spoustu infa naraz a jeste to jde opravdu mohutne nastavit a vybrat jake info kam. A konecne mi s Androidem dobre funguje synchro vseho mozneho, jasne, za cenu spotreby baterie.

    Netusim jak volani, protoze udajne: T-mobile umi Apple Watch a neumi Samsung Watch. O2 umi Samsung Watch a neumi Apple Watch. Ja jsem firmou vazany k T-M, takze smolik. Kdy budou v T-M podporovat Samsung nevedi, prestoze to stve napriklad i zamestnance T-M, se kterym jsem to resil a ktery je sam uzivatel Samsung Watch.

    Google Pay platby funguji jak maji, hura. Po libovolnem sundani hodinek nutno zadat PIN, ale i bez PINu funguje ledacos krome plateb, coz mi vyhovuje. Tzn kolik je hodin, jake bude pocasi atp uvidim i bez PINu po nandani na ruku z nabijecky.

    Vydrz pres dva dny bez volani, s volanim viz vyse netusim. Potesilo me ze to umi Qi bezdrat nabijeni. Mam na tom pohodlny nylon reminek, ten dam na stranu, hodinky polozim spodni stranou na libovolnou Qi nabijecku a hned se zacnou nabijet. Hura. Pozor, s defaultnim reminkem tohle snadno nejde, protoze nejde snadno dat na stranu. A obecne cely ten default reminek je peklo, nehlede na recenze. Nema zadny zpusob jak ho snadno a rychle trosku zuzit / rozsirit, nejmene pro sport nevhodne.
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    podelim se o zkusenost s objednavanim pixelu 7 pro z nemeckeho google store..nejprve jsem zkusil koupit s adresou preposilaci sluzby (znemecka.eu), platba prosla ale druhy den mi google objednavku zrusil a vratil penize
    nasledne jsem objednal s adresou kamaradky v nemecku, ze sveho google uctu, s ceskou kartou a to uz bez problemu proslo, takze jim asi vadi jen adresy preposilacich sluzeb..
    takze kdyby nekdo chtel (nerozbalene) pixel watch za nyxi cenu, tak posta (ja zustavam u fitbit sense ;)
    (vse provadeno bez vpn)

    ad NECROMAN
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Díky, vyzkoušel jsem NordVPN a zdá se být v pohodě.
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    FORELLI: Mullvad nebo Windscribe.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETER_PAN: ok :-)
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MAESTRO_007: Jasne, ale to prece neni retailova sluzba srovnatelna s tim co se mysli pod dotazem: Jaky mi dopirucite VPN.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETER_PAN: máme server přes Digitalocean v Německu a na něm běží ta OpenVPN
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    MAESTRO_007: A pres jake servery mas OpenVPN?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORELLI: používal jsem NordVpn a úplně spokojený jsem nebyl, drahé a nefungovalo to ideálně. Teď mám OpenVPN a naprostá spokojenost
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    FORELLI: Ja pouzivam NordVPN z i do Nemecka. Je perfektne rychle, je na Android, WIN a vsechno mozny.
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Potřeboval bych koupit něco z Německa a pro ten účel musím mít VPN. Doporučíte mi někdo osvědčenou, bezpečnou a rychlou VPN? Díky za tipy!
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Je mi jedno jestli se hadam s lidma co veri, ze zeme je plocha, nebo s lidma co tvrdi ze importovane veci si zaslouzi byt spatne protoze jsou importovane :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ARIAEL: Rekl jsem, ze s tim mam problem? Ja jsem jasne rekl, ze je import a neco co by kupce mel zvazit a neignorovat to ze jedna o 5G.

    Ty jsi vyskocil jak certik z krabicky a zacal si mi vysvetlovat neco co s tim nesouvisi a zakoncis to tim samym argumentem ze se jedna o import. Ja to delam pro osvetu a hlavne zabavu :)
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MCKIDNEY: Protoze ty soubory vydlabali z cizich mobilu:) Proste a na rovinu je UKRADLI. Jo i Samsung.
    A navic vase reci o tom co by kdo mel a nemel, kdo je ci fanboy, a kdo dela PR a nebo nedela - myslete si co chcete. Google tady telefony proste a jednoduse NEPRODAVA zadny (a nikdy neprodal ani jeden jedinej) a tak to tu nepodporuje. Fakt nechapu co s tim mate furt za hroznej mentalni problem ze jsme megaprdel co je kazdymu uplne, ale uplne ukradena.
    Jestli s tim mas problem, napis do Google ze si prejes hned ted zmenu, a ze neumi myslet, a ze jim to vysvetlis jak to maji mit... Easy :) Preju ti at se dobre prosadis a tve PR bude ku prospechu lidstva:)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Baited :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ARIAEL: Chapes, ze si prave pouzil argument proc nemas pravdu? Kdyz jsme prdel pro kazdeho proc to Samsung a Cina dokaze?

    Pouzij mozek a mene emoci.

    ARIAEL: Opet slama, to jsem nerekl. Rekl jsem ze si koupis auto a vyrobce neprizna ze ho nezajima ze jezdis pres hranice a pak taky ARIEL hulaka na kazdeho PR zadarmo - misto vytvareni Press Release o tom, jak se budou v budoucnosti lepe snazit pomoct rozvojovym zemim :D
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MCKIDNEY: Jsme prdel sveta pro KOHOKOLIV. Proste se s tim smir nebo se prestehuj do vetsi zeme :) Easy
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MCKIDNEY: Zpet - nekoupil bych si auto, kdyby v dane zemi nebylo ke koupi. A potom kdyz bych si ho provezl ze zahranici, tak bych nerval jak tur na vyrobce, ze to auto neumi cist znacky dany zeme
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam