LAUNCHER: Samsung Watch 5 Pro - moje dojmy
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm LTE černé - Chytré hodinky | Alza.cz
https://www.alza.cz/samsung-galaxy-watch-5-pro-45mm-lte-cerne-d7355693.htmKatastrofa je ta kulatost. Neprehledne urizle texty - clovek se typicky u slova orientuje dle krajnich pismen, takze kdyz je leve krajni pismeno skryto kvuli kulatemu display, fakt slovo neprectu. "Kulate" GUI je nestandardni a podivne, otaceni s tim me nebavi a neprijde mi ergonomicke. Nastesti jde vetsinou i normalne soupat prstem pres display.
Super jsou dostupne watch faces, kde nektere umi na display dostat spoustu infa naraz a jeste to jde opravdu mohutne nastavit a vybrat jake info kam. A konecne mi s Androidem dobre funguje synchro vseho mozneho, jasne, za cenu spotreby baterie.
Netusim jak volani, protoze udajne: T-mobile umi Apple Watch a neumi Samsung Watch. O2 umi Samsung Watch a neumi Apple Watch. Ja jsem firmou vazany k T-M, takze smolik. Kdy budou v T-M podporovat Samsung nevedi, prestoze to stve napriklad i zamestnance T-M, se kterym jsem to resil a ktery je sam uzivatel Samsung Watch.
Google Pay platby funguji jak maji, hura. Po libovolnem sundani hodinek nutno zadat PIN, ale i bez PINu funguje ledacos krome plateb, coz mi vyhovuje. Tzn kolik je hodin, jake bude pocasi atp uvidim i bez PINu po nandani na ruku z nabijecky.
Vydrz pres dva dny bez volani, s volanim viz vyse netusim. Potesilo me ze to umi Qi bezdrat nabijeni. Mam na tom pohodlny nylon reminek, ten dam na stranu, hodinky polozim spodni stranou na libovolnou Qi nabijecku a hned se zacnou nabijet. Hura. Pozor, s defaultnim reminkem tohle snadno nejde, protoze nejde snadno dat na stranu. A obecne cely ten default reminek je peklo, nehlede na recenze. Nema zadny zpusob jak ho snadno a rychle trosku zuzit / rozsirit, nejmene pro sport nevhodne.