KELDA: tak je o jen o rok novější, než jsem tipoval (z doby Androidu 5.0 Lolipop), ale co tak koukám, tak omezování času bylo asi až od iOS 13:
Nastavení funkce Čas u obrazovky pro člena rodiny na iPhonu - Podpora Apple (CZ)https://support.apple.com/cs-cz/guide/iphone/iph7f15d92dd/13.0/ios/13.0tohle je prostě obecně tak starej telefon, že nepůjde nějak rozumně používat v dnešním světě... být tebou, asi bych to moc neřešil a jen sledoval, co s ním dcera dělá... ona první telefon může taky lehce ztratit, zapomínat nabíjet, nebo jí taky po pár dnech/týdnech/měsíci přestane zajímat... jestli po nějakém tom měsíci vyhodnotíš, že by to chtělo nějak omezit, tak by asi mohla dostat (k narozeninám/svátku/za vysvědčení) něco novějšího, kde už ty možnosti omezení/kontroly/sledování budou lepší... nechám na tobě jestli Android nebo Apple, mě na tohle přijdou jablka lepší (můj kluk taky dostal první telefon s Androidem, ale poslední 2 roky má iPhone a je spokojený on i já - když jsem viděl jak na Androidu stahoval všechno možné, telefon se pak sekal, vyskakovaly reklamy všude možně...)
odstranit účet, nebo založit nový, nastavit jako dětský atd. se dá samozřejmě i z telefonu a není potřeba žádný factory reset, ale to už nepatří do Android auditka ;-)