• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Jak přesměrovat vyhledávání adres na Google, aby když kliknu na Directions, se mi otevřely v mapy.cz místo Google Maps? Zrušení asociace appky jako takové to jen otevírá ve webové verzi…
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ahoj, tušíte prosím někdo, jestli se da na androidu stabilizaovat poskakujici video? samozrejme myalim post efektama, ne pri nahravani. nemuzu najit zadnou appku, ktera by fungovala.
    dekuju
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Těšíte se na nové Pixely? Známe jejich evropské ceny, překročí i 50 tisíc korun – 3× aktualizováno | mobilenet.cz
    https://mobilenet.cz/clanky/jak-bude-vypadat-pixel-9-google-lehce-zmeni-vzhled-a-prida-fotoaparat-49700
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: A Pixel 8 Pro 256GB myslím po slevě, že je za 19.9 tisíce
    To jsou dobré ceny.

Uvidíme kolik bude stát nový 9 Pro ...
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PUSCHPULL: ee, potrebuju co nejlepsi fotaky... Kdybych nepotreboval zaroven google enviroment, tak spis pouzivam Huawei/Honor... Huawei 30 Pro jsem i mel a fotilo to uzasne...
    Ackovou radu Pixelů kupuju zene a dceri, ty jsou s tim happy ze je to furt super fotak ale pomerne malej a sikovny do jejich ruky. A prostredi Pixelu je dost navykovy
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: 8a je nyní za nějakých 12 tisíc v Alze
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PUSCHPULL: Taky jsem premyslel, zel pejsek mi schodil telefon ze stolu a je napraskly display. Vymena displeje je docela draha. Tak si asi koupim nejakou devitku ted, a potom uvidim co umi desitka
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: začal jsem zvažovat že možná počkám na 10-ku. Aktualizaci na Android 15 mít budu, bezpečnostní záplaty také a možná bude zajíavý posun s jiným výrobcem nové generace Tensorů ...
    ... uvidím ...
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    KORDA: IMHI to spíš bude google vlastnost než android ( kterej si to taha od googlu ).
    Zkusil bych prolezt nápovědu googlu jestli tam nebude nějaké voditko jak se z té "databáze" odebrat.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KORDA: Nebude to spíše záležet na tom, kde máš ty kontakty, tam to poeditovat? Pokud na Google, tak https://contacts.google.com/
    KORDA
    KORDA --- ---
    No nazdar. Dlouho mě vytáčí jedna Androidí vlastnost, a nějak mi přetekl pohár a chtěl bych to vyřešit. Mám už 20+ let stejné teleofní číslo. To si v průběhu let nasbíralo spoustu asociací, firem, rolí... A pokud volám někomu s Androidem, ukazuju se jako firma / neziskovka / xy. Ač jim třeba volám soukromě, nebo absolutně bez vztahu s tím, co se ukazuje.

Existuje pro mě, jako vlastníka toho čísla, způsob jak se globálně tohoto propojení zbavit?
    PAN_UZIVATEL
    PAN_UZIVATEL --- ---
    Ahoj, nevlastnite nekdo Xiaomi Redmi Pad Pro? Funguje na tom Netflix v FHD? Diky.

Redmi Pad Pro 6/128GB šedá | Xiaomi Česko
    https://www.xiaomicesko.cz/redmi-pad-pro-6-128gb-seda.html
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    Koukam, ze bude nekolik modelu Pixelu, tentokrat 4 s klasickou konstrukci, navic jeden zaviraci, troje verze hodinek, sluchatka... Uvidime co se skutecne objevi a za kolik...
    Ale rikaji, ze vykon naroste jen cca o 20%, ze az Pixel 10 bude mit novy 3 nm procesor od TSMC...
    Ale tak za me je fakt dulezity integrovany Gemini, platim si ten velky model a pouzivam to skoro denne
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Jen doufám, že na konci srpna už budou dostupné obaly na Pixely řady 9 od PeakDesign. :-)
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ARIAEL: dík :-)
    A alespoň si budeme moci vyměňovat inforamce z přechodu 6 Pro na 9 Pro.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ARIAEL: Po dvou dnech na nej zapomenes.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    MAKROUSEK: no ja na to koukal, no... Kdyz me by hrozne sral ten prehyb v prostredku, vypada to jak propadly kaňon po rece... U jinych to nevypadalo tak hrozne.
    To ze je to Galaxy sice neni tak spatny, ale preci jen je to furt krok zpet proti Pixelu.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    ARIAEL: Ja mam druhym rokem skladaci Z Flip a uz nikdy nechci zadny padlo, tohle je proste uplne jina uroven pouzivani.
    ARIAEL
    ARIAEL --- ---
    PUSCHPULL: Novy zapnes bez Simky, a das na nem migraci ze stareho telefonu... Whatsapp se musi zmigrovat driv nez vyndas sim... A potom obnovis na novym telefonu z backupu

Security aplikace - autentikatory MFA atd - maji vlastni postup migrace, ale stejne musi ty hodne zabezpecene ucty novou autorizaci

Banka - totez, v apce obvykle zaregistrujes predem nove zarizeni s ciste nainstalovanou aplikaci

Taky mam v planu vymenit Pixel 6 PRo za 9 PRO na podzim... Pokud tedy neprekvapi s nejakym pouzitelnym skladacim ci tak neco
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    PUSCHPULL: Prvni zkus ten google backup - nastaveni - ucty - google ucet - sync - appky. Pak kdyz pustis ten novy telefon, jakmile se prihlasis ke stejnemu google uctu, mely by se appky doinstalovat. Pokud ne, zkus treba appku smart switch od Samsungu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam