• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Prisel mi USB-C IR blaster, beha pekne, takze dalsi vec z krku :) Je to sice trochu opruz mit s sebou vec navic, ale co uz. Nez najdu mobil co ho mit bude a splni zbytek.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAGON: Ma to 120Mpix, hardwarovych. Neextrapoluje to nic. Je to z raw samozrejme taky plny sumu, ale to uz vec PP.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    XMEDA: tady nejde o to cemu ja verim ale jak fungoje extrapolace obrazu pokud ma ten miniaturni snimac 256 megovej vystup. Co ja se s tebou o tom vubec bavim, to je jak kdybych hazel hrach o stenu :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAGON: Cemu veris nebo ne jaksi nikoho nezajima, je proste dost zasadni rozdil mezi tim, co to vyblije automaticky samo do jpg a co se da vyrobit z rawu s PP.
    Spis nechapu, ze jeste nekdo nabizi mobily a natoz fotaky, ktery to v zadnym pripade neumi. Kdyz to neco snima, melo by to umoznit ulozit i verzi nenapadenou kompresi, resizem, AWB a jinyma chutkama. S AI zapojenym do procesu jeste vic.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    XMEDA: tak určitě, ze snímače, co maj mobily, tomu věřím :)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SKAUT: pri pouzivani ani ne ale davam ukazovak na to misto treba pri vytahovani mobilu z kapsy, kdyz mam ruce v kapse, nebo treba kdyz mackam bocni tlacitka palcem
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SMOKY: Chápu. Ten tvuj příspěvek mě donutil přemýšlet co bych tam vůbec s prstama dělal tak vysoko. Navic jak je to cele vystouplé tak to používám jako zarážku na prsty ( vetsinou o lehce natažený ukazováček a tim se ten mobil "usadim" do ruky - takovej podvedomej hmat už to je 😆)
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    SKAUT: nj, pro mne to je deal breaker
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    SMOKY: To bude dost individuální, ja tam do tech mist prsty nikdy nestrkal, mobil drzim ve spodní části.
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    ja teda nechapu proc porad lpi na umisteni fotaku na miste kam clovek saha prstama, mel sem to u SGS10 a v podstate neustale jsem mel zamatlanou cocku
    HANZO
    HANZO --- ---
    Novej Pixel 9 Pro XL vypadá dobře. AKorát nechápu, proč se po zapnutí tak strašně dlouho aktualizuje, když tsahuje jen tak malou aktualizaci. A je teda poměrně těžký.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAGON: 256MB RAW tech dat obsahuje dost..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    XMEDA: vsechno je řešitelný:)
    prave proto, ze sem si vedomej, ze fotim fotakem a ne mobilem, tak beru foceni mobilem jako fun. Je mi ukradeny jak presny je vyvazeni bily, stejne z toho snímače nedostanu poradny data, tak k tomu aspon prave pristupuju tak, ze necham jejich algoritmus udelat nad tim nudnym a nekvalitnim rawem tu zabavu. Kterou ty z toho focenim do rawu beres a pak zbyde jen zklamani :)
    Jinej uhel pohledu, dalo by se rict :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MCKIDNEY: yep, v tomhle urcit doporucim hledat pres gsmarenu, protoze umoznuje filtrovat podle skutecne velikosti a ne jenom uhlopricky
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MEMNON666: Taky jsou jeste S22
    Lide casto meri uhlopricku a zapomenou ze treba na sirku je s22 na tom lepe nez ten xcover.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    COMODOR_FALKON: nakonec jsem doporucil repas Xcover5 kterej ma aktualizaci na Android 14 a je tedy 5,3" coz z nej ale i tak cini jeden z tech mensich :(
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MEMNON666: Výběr je nulový, k dispozici jsou aktuálně pouze Wankerphony s 5''+ displejem…

Resp. existuje něco jako Cubot Pocket 3, ale má relativně mizerný HW a divnou velikost displeje…

Na druhou stranu, s příchodem Fold telefonů je naděje na snahu jim velikostí konkurovat…
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Půjdu až do Pixel 10 Pro!
    :-)
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam