Ahoj, jdu s vlastní blbostí na trh a chci požádat o radu: Mám XRN13Pro+5G, s XiaomiHyperOS 1.0.7.0 UNOEUXM, Android 14 UP1A.231005.007 a když jsem si chtěl upravit vyzvánění u jednoho kontaktu, tak jsem udělal následující: kontakt, tři tečky - nastavit vyzvánění a otevřela se mi nabídka na složky, ze kterých jsem si měl vybrat tón. Protože už to byl třetí kontakt, byl jsem suverén a z nabídky složek jsem si označil možnost "Použít vždy" a zvolil jsem špatnou... A od té doby se snažím nějak se dostat z toho stavu, kdy mi volba nastavit vyzvánění u kteréhokoliv kontaktu vždycky skončí v té, mnou zvolené, ale nechtěné, složce. Zkoušel jsem telefon restartovat a nepomohlo mi to. Zkoušel jsem i opačný postup, zvolit si odpovídající vyzvánění a potom ho zkusit označit jako vyzváněcí tón pro určitý kontakt, ale tuhle možnost mi to nenabídlo. Jediné, co se podařilo bylo to, že jsem si ve složce Zvuky a vibrace mohl vybrat to generální vyzvánění. To mi šlo...Víte někdo jak se dostat do stavu před tím hloupým odkliknutím, tedy mimo možnost továrního nastavení? Má smysl někam chodit aby mi pomohli? Nějaký servis, nebo někam do prodejny O2, T-Mobile, kde jsou lidé, kteří se v problematice mobilů docela vyznají?
Díky za všechny konstruktivní rady, už jsem si vynadal od včerejška dost a dost...
V případě obsáhlejší odpovědi můžeme do pošty nebo to nechat na veřejnosti, kdyby se náhodou našel někdo další s netrpělivými prsty.