• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    LEFTY: k tomuhle se přidávám. Na S23 je ten slovník neuvěřitelně špatnej i proti S10e..
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    Přešel jsem z OnePlus Nord na Samsung S23. A co mě neskutečně jebe je srovnatelně hroznej českej slovník na samsungu. Nevíte někdo, jestli nejde nějak prenastavit?
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TOM: Tohle jsem dělal, jenže ve stavu tovární (funkční) verze se nezobrazila nabídka pro zakázání automatické aktualizace.
    Teď jsem zkoušel znovu, musel jsem aktualizovat, zakázat aktualizaci, odinstalovat, nainstalovat tovární a pak už ikona s vypnutím aut. aktual. svítila.
    Takže se povedlo a děkuji za vyřešení problému.
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TOM: diky, jak zakazu automaticke aktualizace? Me by to stacilo , pouzivam jen prohlizec, budik, telefon, sms, pocasi a mapy...
    TOM
    TOM --- ---
    NYKRUK: zkusil bych Nova, má hodně pokročilé nastavení chování widgetů
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher

můžeš zkusit o něco starší, místo té tovární verze
    Download Google Clock APKs for Android - APKMirror
    https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/clock/

tipuju ale, že v Google play máš automatickou aktualizaci všech aplikací, a nechceš to měnit? (osobně jsem automatiku zakázal, a vždycky vybírám pro aktualizaci jenom ty apky, co používám)

jinou appku na hodiny, co umí widgety, asi taky nechceš?
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.app.clockpackage&hl=en
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turbo.alarm&hl=en
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TOM: google launcher 1.3 large
    E42
    E42 --- ---
    RATTKIN: Jsem spokojený s HP 107w. Ale netisknu moc často a z telefonu ještě míň. Ale funguje mi to hladce.
    JIMX
    JIMX --- ---
    RATTKIN: Přes kabel nebo přes WiFi? Přes WiFi mám odzkoušenou Samsung c480w, ale je barevná ...
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TOM: co je launcher?
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TOM: 7.9.1 je nova verze systemovych hodin, ktere nejdou zobazit jako widdget, nejde budik etc. Kdyz ji deaktivuji, prepne se na tovarni verzi 4.2.1. , pul dne jde, po pripojeni na data se sama opet zaktualizuje na nefunkcni verzi 7.9.1. dela to od konce srpna.
    MINER
    MINER --- ---
    SKAUT: dík, ona si normálně hlasem případně řekne o odemknutí. A dík za mail. Bohužel tohle ono není..
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    MINER: Myslel jsem ten odstavec o tom že při používání sluchátek
    + Gemini musi být odemknuty telefon. To je jediné co mě napadlo že by mohlo mít návaznost když jsem si přečetl tvůj post.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    znáte prosím tiskárnu která umí tisknout z android telefonu, nejlépe levný černobílý laser?
    Xerox 3020 je laserová a levná, ale Android neumí.
    TOM
    TOM --- ---
    NYKRUK: co to je za aktualizace? mně na S61 nechodí už dávno
    jaký máš launcher?
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TOM: je to relatine stary telefon cat s 60
    MINER
    MINER --- ---
    SKAUT: Nevidim, čeho se tam chytit.
    Přijde mi to jen jako oznámení, že se nastavení přesunuje z app sluchátek obecně do Androidu. Nenapadá mě, jak by to ovlivnilo interferenci Gemini s Activity Recognition. Max. že na všech sluchátkách teď bude fungovat všechno jako na Buds.

Poslal bys mi plz ten mail na myneur@gmail.com nebo do pošty ty linky, jestli tam neni něco víc?

Nebo tam vidíš něco víc rovnou?
    TOM
    TOM --- ---
    NYKRUK: jaký HW? Paměť mi widgety ztrácejí většinou na Ulefone a Blackview. Různé verze Androidu. Zkoušel jsem všechno možné, nic nezabíralo.
    SKAUT
    SKAUT --- ---
    MINER: Nebude to souviset s viz. screen nějak?

MINER
    MINER --- ---
    BUCKOWSKI: Jj, špunty. Kdyby to někdo dokázal vyzkoušet s jinými sluchátky, bylo by to super.

Je potřeba změnit asistenta na Gemini v Gemini app > Settings > Digital assistants from Google > nastavit Gemini.

Pak je potřeba zkusit ‚Hey Google‘ po chvíli chůze s telefonem v kapse např.

Ještě lepší by to bylo, kdyby někdo měl Google Pixel Buds 2 a zkusil to na nich, protože jestli to neni vyladěno ani tam, tak je zjevně chyba u Google.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam