• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SHINIGAMIAndroid - otevřená mobilní platforma
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    SPM: O tom velmi pochybuju. Ale třeba se vyjádří moje žena, protože řídí ona.
    SPM
    SPM --- ---
    OCTOPUSS: Me funguje uplne normalne. Asi to bude jeden z tech rozdiu mezi mobilem za 10 a za 20 :-)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    NECROMAN: Android auto je katastrofa snad na jakýmkoli telefonu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    První zážitek s Pixelem 11 Pro - při navigaci autem na kabelovém Android Auto se za jízdy telefon restartoval. Tak snad to byl jen nějaký jednorázový problém a ne nějaký pattern do budoucna.
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    NECROMAN: já zatím držím ten 6 Pro a uvidím jak budou vypadat třeba povánoční slevy ...
    Taky chci Pro verzi (kvůli foťáku) a asi mi stačí 256GB
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak jo, nakonec objednaný Pixel 11 Pro 512GB, a k tomu Pixel Watch 5 45mm se slevou 7 tisíc. Po 4 letech si dopřeju upgrade z Pixel 7 Pro a Pixel Watch 1 :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LEF: no vtip po ty celý mojí anabázi s tím, jak to integrovat s AI a bla bla... že dneska mi to normálně funguje přes GA, žádný AI není potřeba, udělá to ten asistent sám a mnohem lépe. Proč to včera nefungovalo mi teda pořád vrtá hlavou..
    LEF
    LEF --- ---
    DRAGON: ja si vcera pohral v telefonu s AI. nastavil jsem si na tlacitko spusteni gemini a rek udelej zaznam do kalendare blablabla a hele, je to tam. zkusil jsem i udelat novy kontakt, ale ten se tvarilo ze vytvorilo, ale pak jsem ho nenasel. tak sem si postezoval AI ze to neudelala a ta se priznala ze kontakty nemuze. budu zkouset dal co muze a co ne ;-)

HANZO: chapu. ale kdyz vidim kolem sebe (na ulici, v tram a podobne) jak spousta lidi mluvi do telefonu jako do krajice chleba namazanej maslem, tak nejak ten ostych postupne upada :-D
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Takže dneska vstanu a říkám si že teda zase google asistenta odinstaluju a zakážu zpět všechny ty monitorovací služby, když to nejde, naposledy řeknu hey goo a ze srandy mu příkážu vložit něco do kalendáře, česky.. a on to perfektně udělá? Ach jo :) vůbec nic sem na telefonu od včerejška nedělal, tu elektroniku nejde nemilovat, má vskutku lidské vlastnosti :)
    JIMX
    JIMX --- ---
    MADCAT: Mám edge 50 neo, který by měl být o něco výkonnější než ten fusion ... a je to za mne slušný telefon ... za ty prachy to bude šlapat slušně bych řekl.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    tak asi to už chce holt ten upgrade, restore se mi dělat nechce.. dík
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRAGON: Smazal jsem si češtinu z jazyků v nastavení, pro jistotu restartnul telefon a pořád to funguje i v češtině.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Neprovozuje tu někdo EDGE 50 Fusion? Děckám tak nějak oběma dosluhujou technicky i morálně jejich stávající telefony, a tahle Motorola mně na tu cenu přijde docela použitelná... Tak jestli by se tu našel někdo se zkušenostma a možná nějakým komentářem proč ano, proč ne, budu rád.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pritom kdyz hlasem vyvolam pres hey goo Gemini a tomu v anglictine reknu, aby mi dal neco do kalendare, tak to perfektne funguje. Ale cestinu do toho zkratka nedam.
    Muze to byt tim, ze mam Android v anglictine?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HULIK: ma, to sem vse nastavoval, i sem musel v google services povolovat spousty veci, ktere sem mel kvuli paranoie vypnute, postupoval sem podle google navodu. Tak mam asi smulu.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    DRAGON: Mám S24U. Podržel jsem power tlačítko, řekl Ahoj, dej mi do kalendáře schůzku na zítra od 15, ono se to zeptalo jestli chci použít Samsung nebo Google kalendář, klepl jsem na Google a přidalo to.
    Vyvoláním AI tažením přes spodní hranu to nejde.
    HULIK
    HULIK --- ---
    DRAGON: A má AI práva ke kalendáři?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    do haje, mne to proste nefunguje :(
    HANZO
    HANZO --- ---
    DRAGON: normálně jsem řekl, Hey Google, dej mi do kalendáře schůzku na zítra od 15 hodin a on tam dal schuzku od 15 hodin.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HANZO: a muzes napsat postup jak si toho docilil prosim? To ze napises, ze tobe to jde, mi nijak nepomuze. Ja se neptal komu to funguje, ale jestli mi to nekdo poradi rozbehat.
    HANZO
    HANZO --- ---
    DRAGON:
    LEF: ¨
    V živovtě jsem to nepoužil, přijde i kokotský mluvit na telefon třeba v open office, ale teď jsem to zkusil. Normálně to udělal úpně v pohodě, jediný problém byl vybrat správý google učet v telefonu, ale jinak to napsal do kalendáře hned.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam