• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    IORETH
    IORETH --- ---
    Po dlouhé době jsem zkoušela Belgické pralinky v ulici V Jámě. Čokoláda dobrá, ba nadprůměrná, ale absolutně propadly "máslové" náplně. Ne že by přímo chutnaly po kunerolu, ale byly mastné, skoro se v puse nerozupouštěly, no hrůza (teda hrůza na to, že stojej 77,-/10dkg). Naopak, likérové náplně i tady rulez :-).
    MALKE
    MALKE --- ---
    V Arku jsem zkoušela wasabi, zklamalo. Ale tiramisu, uá... Jedna pralinka a je to jak heroin. (Je i v Arkádách na Pankráci.)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    jjo, jako čokoláda v kombinaci s alkoholem ,mňam...to je...ďábelskéé!!!!:))
    LEONKA
    LEONKA --- ---
    mňam, likérky rulez:)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Plácla jsem se přes kapsu a otestovala pralinky Arco (Palladium, Myslbek). Mám ráda likérové náplně, takže výběr byl dost úzký :). A lepší pralinku s vaječným koňakem jsem nejedla. Taky pralinka obalená v černorybízovém prachu je luxusní. Šampaňská v bílé čokoládě jakbysmet. Kapučíno. Whiska. Pomeranč. A jahoda. Budu si muset zařídít speciální spořící účet.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    DEEKEY: Jo, tu znám a občas si ji také koupím. Také doporučuji..
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    a ty kousky v ní:

    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    Už jsem se tu o ní zmiňovala - Belgická čokoláda - opravdu vynikající a kvalitní. Albert, 45 Kč. S kousky kakaových bobů, ty křupou a hned se rozplývají na jazyku, mají zvláštní drsně jemnou chuť.

    Coko s kousky kakaovych bobu.gif (1120190 B)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    poziadala som o zalozenie klubu o DM drogerii, pretoze sa ukazalo, ze je to taky fenomen, ktory si vlastnu diskusiu zasluzi... tak sa mozete pridat: [ Fanklub DM drogerie ]
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    DEEKEY: Ode dneška mám v Albertu oči na šťopkách!
    Slotřik je na takových hrozných místech má asi zavřené, tak neochutná ,-)
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    Hehe ty odkasy' s nám dal, Slotřiku, abychom nezůstaly navždy nevzdělané a dověděly se, co je to čokiška? :-)))))
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    NEFRIT: Díky za info. Snad se tam během týdne dostanu.

    SLAUGHTER: Já doufat, že Nefrit pochopit proč ty psát tak chésky čésky:-)) Já to nechápat:-) Mimochodem,v Albertovi (ó, jaká hrůza:-)) prodávali-možná ještě někde bude- čokoládu s kousky kakaových bobů a skutečně, ty kousíčky, jak křupaly a se rozpouštěly na jazyku, to bylo asi jedinkrát, kdy mi 70 nebo 80% čokoláda chutnala.
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    DEEKEY: Mají je v Celetný, v té nové belgickopralinkárně. Jsou to takové šlehačkové lanýžky obalené v kakau, tenkrát byly balené v malých celofánových sáčcích, zavázané zlatou mašličkou a měly je položené nahoru na skleněném putu. Nemůžou je jenom tak nasypat do krabice a pak vážit, totálně by se rozmačkaly.
    Tedy, nejsem si zcela jistá, jestli chutnají podobně, jako náplň v croissantech. Řekla bych, že chutnají božsky :-) Když si dáš tu divnou a nevzhednou kuličku do pusy a přimáčkneš jazykem, rozplácne se ti po podnebí takový symfonický oblak něžné pikantnosti. A jak se rozpouští, chuť sílí. Určitě chápeš, co tím chci říct. (Slotřiku, tobě se omlouvám, že mluvím řečí, které nerozumíš.-) Přeju ti dobrou chuť a duchovně povznášející zážitek, Díkej (čte se tak tvé jméno? A podle ikonky bych řekla, že jsi i na víno, mýlím se?).
    Tedy, taky si ty šampaňský dnes dojdu koupit :-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    NEFRIT: ne, nejedl mami :-).
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    NEFRIT: Šampaňské v pralinkách neznám. Jestli ta náplň chutná podobně jako v croissantech se šamp. náplní, sem s info, kde se seženou:-)

    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    SLAUGHTER: Tak to já nikdy. Hlavně nejsem na světě kvůli tomu, abych po padesáti letech nevědomosti prozřela skrz poučování kluka s pistolkou, ale dělám si názory sama .-) Prostě se smiř s tím, že si stojím za svým. Jedls šampaňský pralinky, Slotřiku? :-)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    NEFRIT: pozdě... a neber si to osobně :-).
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    DEEKEY: Jedlas už šampaňské pralinky?
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    SLAUGHTER: Jen se nezblázni :-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam