• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    SIBYLA
    SIBYLA --- ---
    CNV: no ta se soli byla Domori a nemeli ji v napolitankach, jen lamano, jak je ten obrazek, co jsi nalinkovala, tak hnedka vlevo od nich, vedle stovky..

    a jinak souhlasim, ty stovkovy jsou ble, jsou slano-kyselo-zatuchly... eh ja prave nejvic ujizdela na tech Domori a Pralus (taky nejdrazsich, sakra :D)
    PAZZITKA
    PAZZITKA --- ---
    ALAGIA:
    SIBYLA:
    LA_CHOUETTE:

    v cajovne u dzoudyho na ipaku prodavaji taky cokoladu matcha, taky zajimava zkusenost, chodim tam casto a jednou za cas si ji dam.
    Sklada se teda prevazne z jemneho prasku stejnojmeneho caje a je to chut pro cokoladu vskutku netradicni ^_^
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    dopo Rapunzel hořká s kávovýni zrny úplně nejvíc moooc rozkoš! Prostě božííí
    CNV
    CNV --- ---
    Jestli chce někdo vidět pár fotek:
    http://sevenx.rajce.idnes.cz/Degustace_cokolad/

    "Zavíráme, vyžráno!"
    CNV
    CNV --- ---
    Taky jsem byla, tu mléčnou se solí jsem nenatrefila, kde byla? Jinak jsem snad skoukla všechno, ochutnávala jsem, dokud žaludek dovolil, něco jsem nakoupila, místo čokolády s kávovou příchutí jsem omylem koupila neochucenou hořkou, ale co už, ona se tu neztratí :) Ochutnala jsem 100%, ale ta mě teda vážně nechytla, 99% si dám, těch 100 ale bylo moc...
    Narváno tam bylo strašně, absolutně jsem nečekala takovou frontu a že bude hlava na hlavě!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jinak řečeno, pokud o něčem víte, tak se jim ozvěte a klidně se odkažte na mě.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    ZUZKAOU: super!:)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Čokobanka plánuje i ochutnávku v Praze, hledají prostory. (teda minulý týden hledali.)
    SIBYLA
    SIBYLA --- ---
    CNV: ja sem byla.. u me narez! Teda bylo tam hrozne moc lidi, asi necekane a omylem teda, v tom to bylo trochu nedomyslene, ale jako supr...

    Pro ostatni: byli jsme na degustaci jak je na webu cokobanka.cz, probihalo to tak,ze jste si koupili degustacni vstupenku:
    3 ochutnavky = 30... až 20 za 150 czk, vždycky to platilo na jeden ctverecek nebo napolitanku a byly tam velmi kvalitni cokolady (ceny 60 - 150 czk) z malych rodinnych cokoladoven, hlavne horke, par mlecnych a bilych, casto z biobobu. Nebyly tam teda uletove kombinace az na mlecnou cokoladu se soli, ale musim rict, zeb yly vazne uzasne... v melcnych byla fakt vyrazna chut praveho kraviho mleka s tim zivocisnym ocasem a mezi temi horkymi byly neskutecne rozdily a fakt nektere vyrzane chutnaly treba po olivach, bylinkach, kvetinach, oriscich... vyborne! Jestli nekdy budete mit prilezitost, doporucuju! (http://cokobanka.cz/ochutnavka-cokolad-degustace-ochutnavky-cokolady.html)
    CNV
    CNV --- ---
    Tak kdo jde dneska na ochutnávku?
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    dopo čoko Balance, hořká, bez cukru mazeeec!
    ALAGIA
    ALAGIA --- ---
    prodávaj ji U Džoudyho na pavláku
    SIBYLA
    SIBYLA --- ---
    LA_CHOUETTE: čajoláda :P
    LA_CHOUETTE
    LA_CHOUETTE --- ---
    tak jsem jí našla tady http://www.auria.cz/index.php?main_page=product_info&cPath=107&products_id=496 - je to opět bílá čokoláda, respektive bílá ale zelená, takže se tu může rozhořet debata nad tím, jestli je tohle čokoláda, ale pro mě rozhodně!
    LA_CHOUETTE
    LA_CHOUETTE --- ---
    zrovna jsem si dala malý ochutnávkový čtvereček Green Tea Chocolate od KEIKO - se mi to tu válelo po šuplíku, jaké bylo moje překvapení, když jsem rozbalila 5 gramové balení a vykoukla na mě zelená (!) čokoláda, ale ještě větší překvapení byka chuť - výborná kombinace čokolády a zeleného čaje!!! jdu googlovat, kde jí v praze seženu, příště dodám i foto
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    SIBYLA: sakra, do brna se nedostanu
    CNV
    CNV --- ---
    SIBYLA: Neboj, už to všichni máme červeně zakroužkované v diáři.
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    Deli-že ta rozinková dřív bývala v hnědé náplni? (asi jako kakaová nebo čokoládová náplň:-). Včera jsem si rozinkovou z nostalgie koupila a ona byla plněná něčím růžovým. Chuť sladká, víc jsem nerozeznala:-)
    DEEKEY
    DEEKEY --- ---
    Nekamenovat, prosím, ale kdo má rád šumák nebo ještě lépe praskací kousíčky, tak Milka má teď Limited Edition- Alpine Freshness- mléčná s jogurtovou náplní s limetkovou příchutí a praskacími kousky...a tedy praská to značně, nepřetržité výbuchy:-)) Překvapilo a kupodivu mi to chutnalo.A pak ještě pár jiných limitovaných vydání-s nugátem a kousky jahod-to jde, celkem silná příchuť a taky s borůvkovou příchutí opět v jog. náplni, ale ta praskací s limetkou je nejlepší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam