úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Čokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
Původní šesté přikázání: Nevyhodíš čokoládu i kdyby ti tisíckrát na zem spadla!
Spratelene kluby:
[ Všechny sýry světa, brie, gouda a feta! ]
[ Vino - klub pratel kvalitniho moku ]
rozbalit záhlaví
MACSKA
---
---
18:59:58 11.6.2009
1 odpověď
ZUZKAOU
: to nejde, já bych ze sebe ten zábal hned snědla ;-)
GOBERS
---
---
18:58:48 11.6.2009
ZUZKAOU
: To musí být ohromně zdravé. ;-))
ZUZKAOU
---
---
18:56:23 11.6.2009
2 odpovědi
GOBERS
: ehm, do důsledku vzato jde pak o ....čokládové zábaly.... Ale v tom se blbě chodí po ulici.
CNV
---
---
18:55:33 11.6.2009
1 odpověď
Pánové zvolí
sametové retro
, dámy
něco od Donny Karan
, sáríholičky přijdou v
mléčné se zlatem
a pro odvážné doporučuji
model zkonzumovatelný na postdegustační party
, i když to by se asi trochu zvrhlo v něco jiného...
GOBERS
---
---
18:22:39 11.6.2009
1 odpověď
CNV
: AAAANO!! :-) Mimochodem... to je námět. Na degustaci přijďte co nejčokoládověji oblečeni...
CNV
---
---
17:59:57 11.6.2009
1 odpověď
Já bych uniformu nevymýšlela - jen bych dala jako podmínku čokoládovou barvu. Takže schůzky čokoládové akademie by se odehrávaly v duchu sensation chocolate. Ráda si seženu čokoládové šaty, boty i kabelku :)
GOBERS
---
---
17:48:12 11.6.2009
2 odpovědi
Dokonce jsem tu i navrhoval příslušny akademický oděv. :-D Pochopitelně v čokoládových barvách...
[ GOBERS @ Čokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol. ]
[ GOBERS @ Čokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol. ]
GOBERS
---
---
17:44:42 11.6.2009
SELLIGAN
: No... to už se ovšem blížíme té staré ideji, kterou jsem tady kdysi vznesl, abychom založili Českou akademii čokolády... ;-))
SELLIGAN
---
---
17:40:39 11.6.2009
1 odpověď
MAIMONIDES
: tyjo, to abychom sepsali ta nova přikázání a pravidla :)
Už máme dvě. Kdo přidá další?
GOBERS
---
---
17:15:49 11.6.2009
1 odpověď
SIBYLA
: Requiescat in pace!
SIBYLA
---
---
17:09:12 11.6.2009
1 odpověď
tak ja to tu uz nemuzu poslouchat, sezrala jsem prave posledni belgickou pralinku, co mi privezli Belgicani na zacatku kvetna a ja si ji setrila na horsi casy. :/ nugatove srdicko, hladke jako pohlazeni... prosim o minutu ticha :)
MAIMONIDES
---
---
17:01:11 11.6.2009
1 odpověď
GOBERS
: Má jednu výhodu, která plyne z následujícího tvrzení: "Dobré čokolády není nikdy dost."
GOBERS
---
---
16:58:47 11.6.2009
1 odpověď
MAIMONIDES
:
pro hladové osm tabulek Figaro, čokoláda na vaření.
Tak to už bychom museli být hodně zoufalí... ;-))
WATTEVILLE
---
---
15:53:43 11.6.2009
24 zastávka Otakarova
MAIMONIDES
---
---
15:38:41 11.6.2009
1 odpověď
Těšíme se na na setkání. Do ošatky můžeme dodat prostou Lindt dark 85% a pro hladové osm tabulek Figaro, čokoláda na vaření.
IORETH
---
---
14:24:04 11.6.2009
GOBERS
: no problemo, v pohodě :-). Domluvily jsme se se Selligan, že budu užírat přednostně od ní, ze zdravotních důvodů :-)
GOBERS
---
---
14:21:10 11.6.2009
WATTEVILLE a/nebo MAIMONIDa pak poprosím o popis cesty pro ty, kdo nevědí kde to je.
GOBERS
---
---
14:19:41 11.6.2009
1 odpověď
IORETH
: OK. Každopádně díky za Tvou nabídku a ponechávám Ti statuz VIP hosta s přednostním právem užíracím. ;-)
IORETH
---
---
14:18:52 11.6.2009
1 odpověď
Tož myslím, že hlasování je rozhodnuto - jede se na synkáč :-)
GOBERS
---
---
14:17:02 11.6.2009
NANTHEI
: 肯定
SELLIGAN
: Hmm... a to mohla určitě třeba kuřecí pařátky, nebo nějakou podobnou dobrotu.
SELLIGAN
---
---
13:52:28 11.6.2009
1 odpověď
NANTHEI
: no, me jednou kamaradka z Ciny prinesla susene (hodne divne) rybicky :))
CAMELLA
---
---
13:38:03 11.6.2009
NANTHEI
: dove je tu taky, ted to zas prezentuji jako novinku. Ochutnala jsem a malem mi upadla huba bolestí, jak to bylo sladky..
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam