• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GOBERSČokoláda - Läderach, Toblerone, Lindt, Nestlé a spol.
    IORETH
    IORETH --- ---
    ZUZKAOU: ještěže tak, to by byla pěkná pakárna, kdybych mohla být nejlepší matka, jenom kdybych dětem dopřála tyhle luxopralinky :-)). Být nejlepší matka za deset korun je mnohem uspokojivější :-)). Ovšem sex nesex, ty fotky ve mně opravdu vzbuzují vášnivou chuť.... na čokoládu :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    IORETH: No levnou čokoládu prodáš na radostnou rodinku a příslib, že budeš ta nejlepší matka, drahou čokoládu holt musíš trošku jinak.
    IORETH
    IORETH --- ---
    no jo, sex sells :)
    CNV
    CNV --- ---
    Je to přesně v duchu současné víry, že všechno musí být übersexy. I reklama na čokoládu.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    NEFRIT: no to jsou propagační fotky rodinné čokoládovny Beschle.

http://www.beschlechocolatier.com/
    NEFRIT
    NEFRIT --- ---
    Chichi ta čokobanka vypadá spíš jako zásilka bonbónů do bordelu :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A trocha čokoládového fetiše. via ČOKOBANKA

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Makarůny!
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    KRAQUATICE: lepší než makaróny :)
    KRAQUATICE
    KRAQUATICE --- ---
    koukam, ze se macarons a macaroons rika cesky makronky? no fuj;)
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    CAMELLA: Arco Nugat mi prisel dobrej, ale to co prodavaj v tech kramech s orechama byva sojovy nugat a ten teda stoji za starou backoru.
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Díky všem, budu postupně testovat a pak poreferuju.
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    MUFLONEK: tak nám koukej dát příště vědět :)

NIKUSKA: GIMEL: jj, nugat maji i v cukrarne smerem na Zizkov (z Florence se tam jede busem 303 nebo tak nejak, jednu zastavku, je to po prave strane. mám pocit, že je to tohle - http://cukrarnalucie.cz/

NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    GIMEL: v obyc cukrarnach mivaj nugat na vahu, ja ho kupovala v obchode "NAPOJE" na Vysehrade vedle Krusovicky restaurace, ale nevim, jestli ho jeste maj, ale byl dobrej
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    GIMEL: tak výborný nugát mají třeba v Arco v palladiu. Ale pokud hledáš to, co se prodávalo před lety, zkus kouknout po takových těch krámkách s ořechy v čokoládě atd- bývají to často stánky na metru, třeba na dejvické..tam mívají i nugát na váhu, přinejhorším koupíš dva kousky a pak už nikdy víc:)
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    Vyfiltrovala jsem otázku, ale byla bez odpovědi, takže se ptám znova po dvou letech: Nevíte náhodou někdo, kde by se dal v Praze koupit nugát?
    Figaro bonboniéra nic moc - oslazený tuk. Orion nugátová bonboniéra o chlup lepší - oslazený tuk s kakaem. Ty dražší se mi nechce zkoušet, když je to pytlíček za 2 stě a nebude třeba dobrý, takže máte někdo nějaký tip? Hledám to, co se před deseti lety prodávalo pod názvem nugát v každé bonboniéře a dneska to už nugát rozhodně není.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    Přátelé, lahůdkářství Paukert občas pořádá ochutnávky čokolády. Na jedné spojené s portským vínem jsem byla včera - byl to lahodný zážitek pro mé chuťové buňky, méně potěšitelný pro mou peněženku...
    WATTEVILLE
    WATTEVILLE --- ---
    TRPASLICE: Jsou barevné (zelené, žluté, růžove) ale nefosforeskují :) vypadají tak jaksi mile.
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Jak vypadají ty makronky, co se servírují v Praze? Mě na tom zezačátku odrazovaly ty šílené fosforeskující barvy, ale nakonec člověk neodolal... kruci, musíme doufat, že nám brzy budou pořádat nějakou oficiální recepci...
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    WATTEVILLE: taky nezvládám víc než jeden -pokud jsem extra mlsná, dám si několik jejich Minis :)
    A musím říct, že dort, co nám dělali na narozeniny byl geniální, opět čokoládový krém a mango..výborný, navíc moc hezky a netradičně zdobený. Akorát se mámě zdál za ty peníze malý, nicméně nakonec jsme měli dost problem ho sníst, ty jejich zakusky jsou fakt hutný, stačí jen kousek...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam