MUFLONEK: u nás nikdy nebyl táta na Štědrej den, takže nejdřív jsme jezdili k dědovi a babičce a když děda umřel, babi jezdila k nám. Asi pět let jsme měli takový dámský jízdy a když jsem začala chodit s bývalým, ten se s rodinou moc nemusel a když se pak ještě přestěhoval do Prahy, nebylo co řešit a natáhla jsem ho k nám taky. S manželem jsem to měla v plánu taky tak udělat (babi mezitím umřela), jenže ten je naopak na svou rodinu hodně fixovaný, první Vánoce jsme strávili každý u svých (já teda jen s maminou) a nevím teď jestli od druhých nebo třetích mě pozvali k nim... bylo mi to hrozně líto, protože z Vánoc ve 4 během 3 nebo 4 let byly Vánoce ve 3, pak ve 2 a nakonec tam mamina byla sama. I loni. Ale co se dá dělat, mně je s jeho rodinou hrozně prima a mamča to bere sportovně, pustí si televizi... koneckonců třeba druhá mužova babička to má podobně, její muž dělá vrátného a často slouží právě přes Vánoce... moje druhá babička to samý, tam jsme taky vždycky jezdili až druhej den... člověk se nemůže rozpůlit :(
MIMISEKU: jo! :D