• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARCHNATONASteampunk
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    PATR1K: Popřípadě viz. kniha Primitivní astronauti - dvě planety, stýkající se atmosférou...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já bych tyhle pseudovědecký vysvětlení netahal do světa, kde jsou kosmičtí air-ship piráti, dělá to víc škody, než užitku. Prostě bych prohlásil, že to je alternativní svět, ve kterém existuje éter a je dokonce pro lidi dýchatelný :-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MAKROUSEK: Gravitace není až tak kritický problém. Jsem si jist, že by šlo vymyslet větší množství alternativních vysvětlení týkajících se toho, co tam tu gravitaci vyvolává... Třeba mají pod palubou několik malých kontejnerů, kde série generátorů udržuje v "bezpečnějším stavu" malé černé díry... :)

Otevřená paluba, kterou nechrání proti střelám (a tedy ani proti vakuu) žádné silové pole, nebo tak něco, se vysvětluje o poznání hůře...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KENJIRO: Košile se stojáčkem jsou obecně z módy. :( Pokud je někde uvidíš, dej vědět, hodí se mi k čínským sakům se stojáčkem.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    COMODOR_FALKON: A taky jsi zapomnel, ze tam prece neni gravitace, vid?
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    WULFEN: Musím konstatovat... tohle bych si docela rád přečetl jako knížku... Mohla by to být sranda.
    Polské vzducholodě ve vesmíru. 8-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    WULFEN:
    Bandita svírající v pravici bambitku v kybernetické levici mačetu/cutlass a u pasu pouzdro na šavli....? Ok, Ok...

Slečna s puško-lukem...? WTF...?

Vzducholodě na balonech či jen s plachtami , ohnivé výbuchy a lehce odění lidé válčící na orbitě nějaké planety...? WTF...?

Je fakt, že Jules Verne také s vakuem při cestě na Měsíc moc nepočítal, ale......
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    Sháním klasickou viktoriánskou košili se stojáčkem. Nevíte někdo, kde by se v Praze dala koupit?
    NEPHILIM
    NEPHILIM --- ---
    Weekend at the Asylum 2014: Europe's biggest steampunk festival – in pictures | Fashion | The Guardian
    http://www.theguardian.com/.../sep/15/weekend-at-the-asylum-2014-steampunk-festival-pictures-lincoln
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    CORNHOLIO: To vypadá zajímavě. Ilustrace budou pouze na obálce nebo i uvnitř?
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    CORNHOLIO: to vypadá zajímavě ... to půjde domů už kvůli tý obálce :)
    BEOWULF_CZ
    BEOWULF_CZ --- ---
    CORNHOLIO: To budou povidky?
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    CORNHOLIO: nádherné! přesně takový styl mám ráda, žádné zbytečné serepetičky a přeplácaniny :))
    MILANVASEK
    MILANVASEK --- ---
    CORNHOLIO: wau. parada!
    CORNHOLIO
    CORNHOLIO --- ---
    Ehm, děkuji za lajky, finální obrázek zde:)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam