• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARCHNATONASteampunk
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    WULFEN: to smrdí "uměním" ... to vypadá blbě se v tom rejpat :)
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    a ted par, ve kterych se budete rejpat.
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    GALENIUS: Akorát tam nic "fyzikálně alternativního" nebylo... Tedy až na to super odolné dřevo...

PATR1K: To je hodně špatné vysvětlení... I Speljammer je lépe podaný...
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---

WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    WULFEN
    WULFEN --- ---
    Jeden pro Falcona
    SATAI
    SATAI --- ---
    AXTHEB: Tyhle veci stejne jenom zabiraji misto, kam by v tomhle druhu obrazku mel patrit prislusne "realisticky" vystrih :/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    JOSE_MAT: Protože to není puška ale ultra bizarní kuš
    SATAI
    SATAI --- ---
    JOSE_MAT: vic zbrani, vic Adidas
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    JOSE_MAT: Mě se neptej! :-D
    JOSE_MAT
    JOSE_MAT --- ---
    PATR1K: ok, žádná věda, žádná fyzika, ale proč se snaží vystřelit z luku pušku v jejíž hlavni má nacpanou harpunu? :D
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    GALENIUS: eee... Ne, fyziku bych do toho fakt netahal. Protože to jsou většinou fakt nesmysly :-)
    GALENIUS
    GALENIUS --- ---
    PATR1K: Popřípadě viz. kniha Primitivní astronauti - dvě planety, stýkající se atmosférou...
    PATR1K
    PATR1K --- ---
    Já bych tyhle pseudovědecký vysvětlení netahal do světa, kde jsou kosmičtí air-ship piráti, dělá to víc škody, než užitku. Prostě bych prohlásil, že to je alternativní svět, ve kterém existuje éter a je dokonce pro lidi dýchatelný :-)
    COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    MAKROUSEK: Gravitace není až tak kritický problém. Jsem si jist, že by šlo vymyslet větší množství alternativních vysvětlení týkajících se toho, co tam tu gravitaci vyvolává... Třeba mají pod palubou několik malých kontejnerů, kde série generátorů udržuje v "bezpečnějším stavu" malé černé díry... :)

Otevřená paluba, kterou nechrání proti střelám (a tedy ani proti vakuu) žádné silové pole, nebo tak něco, se vysvětluje o poznání hůře...
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    KENJIRO: Košile se stojáčkem jsou obecně z módy. :( Pokud je někde uvidíš, dej vědět, hodí se mi k čínským sakům se stojáčkem.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    COMODOR_FALKON: A taky jsi zapomnel, ze tam prece neni gravitace, vid?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam