• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TRISSIE: jj..spíš jakoby takové posezení...já se úplně děsím představy, že bych měla vylízt někam do začouzené pančavy a tam od sebe neustále odhánět nějaké poblité smradlavé kdovíco...to se vždycky málem ani nehodí vyjít na ulici, nehledě na to, že nesnáším, když někdo nepříčetný manipuluje s různými těmi dělobuchy a kdoví čím
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAYLES: takový silvestr máme každý rok - pozveme k nám pár dobrých kamarádů, uvaříme dobrou véču, každý přinese zbytky vánočního cukroví, já udělám vánoční bowli a kdo chce pít, ten si naleje, kdo nechce, pije džus, do půlnoci si povídáme, pak zkoukneme ohňostroj a všichni jdou spát.
    Fajn na tom je, že se to nemusí složitě koordinovat jako normální oslavy, protože všichni s tím počítají dopředu.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ale vzpomněla jsem si na jeden z mála hezkých Silvestrů, kdy jsme byli s bráchou u jeho holky ještě s pár málo lidma..a to byla dobrá a příjemná společnost a navíc tam byla s námi těhotná slečna, takže byl nastaven přesně ten režim, co mě maximálně vyhovuje. Jídlo, nezakouřeno, žádný bordel, alkohol se zásadne nevnucuje :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ale nejhorší jsou asi Velikonoce..a hlavně na vesnici, to je úplný výsměch..nenávidím ožralce..svátky chlastu
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    mně Vánoce nevadí, protože mám ráda jídlo a hmotné statky a ráda fetuju všemožné čističe, takže úklid je něco pro mě
    ale vadí mi zase Silvestr..ten o hodně víc, to jdu vždycky chrnět a probudí mě to bouchání..tohle by se podle mě nemělo dovolit :)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    KINGFISHER: to ale zalezi na vas do jaký míry se tím necháte pohltit..je to uplne stejnej pripad jako televize - nelibi se vam nova? ne: - takže ji nevenujete pozornost, ale presto neodsoudíte vsechny porady v televizi..stale existuje CT 2 a muzete ji zapnout kdy chcete - jsou lidi kteri na novu radi koukaji - jsou lidi která maji radi doma santa kluse a vsechno v cervenem.. - ja to rada nemam, tak si to uzivam po svem a jiným nazorem a modou si nenecham zkazit svoji atmosferu vanoc..

to bych mohla zpomenout na vsechno - proc si kazit naladu??
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    JULESKAH: Pravdu díš.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    KINGFISHER:
    BOPA: ale jenom na vas je, jestli se tim nechate nasrat... kdyz jo, tak budete proste nasrany a nebudete mit vanoce radi, nebo ne, vytesnite to a najdete si neco, na co se muzete tesit...
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    VERUKEBA: Nejsi těhotná? :o)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    a co takle cukrovi? ja ho mela vzdycky rada ale letos proste nemam chut a kdyz vidim jak to doma pecou tak se mi z toho zveda zaludek...
    BOPA
    BOPA --- ---
    BAARKA: Já si opravdu sám od sebe "nedělám" to šechno kolem. Jak psal KINGFISHER: - jsou věci, které prostě neovlivníš a jen záleží, jak jsi odolnej a jak to na sebe necháš působit. Myslím, že jsem celkem odolnej a na sebe toho moc působit nenechám, ale stejně mne to strašně vytáčí....
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BAARKA: jaky si to udelas, takovy to mas? copak ta prehnanost tam venku je snad moje prace? myslim to vsechno okolo.. reklamy, kycovity santa clausove.. atp..
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    KONNY: Je to taky zvyk. A taky to třeba někoho nebaví. :o)

TOTAL_MANGEL: Říká se to tak. :o)

BAARKA: Naprostý souhlas.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    jaký si to udelas takovy to mas..
    proto jsou u nás Vanoce uplne super a to jsme uplný ateisti:))
    RETAL
    RETAL --- ---
    Vánoce můžou být pěkná pruda. Tady to taky řešíme:
    http://vanocnidarky.cz/komercni-vanoce
    TOTAL_MANGEL
    TOTAL_MANGEL --- ---
    RED_POPPY_DOLL: ruku si podáváme na důkaz, že v ní nedržíme zbraň neasi

a vánoce slavíme aby se zvedly tržby
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    silvestra jsem ted nekolik let po sobe prospala, usnula jsem nekdo kolem jedenacte, probudila jsem se v devet a pohoda, ale jinak ho mam celkem rada, obvykle jezdime se psama nekam mimo mesto, na vysocinu na chalupu a to je prijemny, ale uz tradicne ho moc neslavim, nemam nutkani se zliskat, jenom proto, ze je to posledni den roku

problem behem svatku obecne mam se psem, ktery ma epilepsii a stresuji ho vsechny ty delobuchy, ohnostroje apod.

co se tyce vanoc, tak mne bavi davat lidem darky, dela mi to radost, taky chodim na vanocni koncerty sboru, kde zpivaji znami, sejdeme se cela rodina, coz je vsechno prijemny, ale neuklizim, sama u sebe doma stromek nemam a nenakupuju jak silena, bud darky vybiram behem roku, kdyz narazim na neco obzvlast vhodneho, a pak to nekolik mesicu schovavam, nebo az 24.12, kdy je v obchodech min lidi...

co delaj ostatni mne nazajima, mohlo by mne mrzet, ze pro vetsinu lidi se skutecny, puvodni duch vanoc nekam vytratil, ale to je jejich vec, nemuzem ridit cizi zivoty, ze?! Ja jsem si na nich nasla neco, co mne bavi a tesi a jsem v poho...

vylozene jsem je nesnasela akorat kdyz jsem mela akutni deprese a mozna tak v puberte, ale z toho by mel normalni clovek vyrust imho...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    http://www.anti-santa.cz/img/fujgalerie/fujsanta01.html

tohohle santu jsem fotil ja loni u nas v Modranech :-)..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ....no tak santa klaus je v cechach ta nejvetsi demence..

myslim, ze funguje od lonskejch vanoc..
    http://www.anti-santa.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam