silvestra jsem ted nekolik let po sobe prospala, usnula jsem nekdo kolem jedenacte, probudila jsem se v devet a pohoda, ale jinak ho mam celkem rada, obvykle jezdime se psama nekam mimo mesto, na vysocinu na chalupu a to je prijemny, ale uz tradicne ho moc neslavim, nemam nutkani se zliskat, jenom proto, ze je to posledni den roku
problem behem svatku obecne mam se psem, ktery ma epilepsii a stresuji ho vsechny ty delobuchy, ohnostroje apod.
co se tyce vanoc, tak mne bavi davat lidem darky, dela mi to radost, taky chodim na vanocni koncerty sboru, kde zpivaji znami, sejdeme se cela rodina, coz je vsechno prijemny, ale neuklizim, sama u sebe doma stromek nemam a nenakupuju jak silena, bud darky vybiram behem roku, kdyz narazim na neco obzvlast vhodneho, a pak to nekolik mesicu schovavam, nebo az 24.12, kdy je v obchodech min lidi...
co delaj ostatni mne nazajima, mohlo by mne mrzet, ze pro vetsinu lidi se skutecny, puvodni duch vanoc nekam vytratil, ale to je jejich vec, nemuzem ridit cizi zivoty, ze?! Ja jsem si na nich nasla neco, co mne bavi a tesi a jsem v poho...
vylozene jsem je nesnasela akorat kdyz jsem mela akutni deprese a mozna tak v puberte, ale z toho by mel normalni clovek vyrust imho...