• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    a stromek je neřád..ten máme umělej, za půl hodiny je načančaný za půl hodiny rozebraný..nač to prodlužovat :)) my jsme taková rodina ignorantů :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAYLES: podle mě každá záminka, proč se setkat s milými lidmi a pokecat u něčeho dobrého k jídlu a pití, je dobrá :-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    a kapra nemíváme a cukroví peče babička a já jím stejně asi jen jeden druh..takže u nás ty přípravy nejsou..ne ne :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TRISSIE: to jo to jo :) ale jak poudám, já toho Silvestra ani moc neprožívám, to už mám raději ten Štědrý den..to se aspoň těším, co zase ne/dostanu..a to jídlo mě drží při životě :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAYLES: no ale kdo ti brání takové posezení uspořádat? :-)
    dobře, uznávám, třeba nedostatek místa doma je dobrý důvod, ale třeba by se dalo u kamarádů...
    já to začouzené jako alergik na cigaretový kouř moc nemusím nikdy, a představa, že podle tradice "jak na nový rok, tak po celý rok" budu celý rok smrdět a kašlat, je nic moc :-)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    TRISSIE: jj..spíš jakoby takové posezení...já se úplně děsím představy, že bych měla vylízt někam do začouzené pančavy a tam od sebe neustále odhánět nějaké poblité smradlavé kdovíco...to se vždycky málem ani nehodí vyjít na ulici, nehledě na to, že nesnáším, když někdo nepříčetný manipuluje s různými těmi dělobuchy a kdoví čím
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    TAYLES: takový silvestr máme každý rok - pozveme k nám pár dobrých kamarádů, uvaříme dobrou véču, každý přinese zbytky vánočního cukroví, já udělám vánoční bowli a kdo chce pít, ten si naleje, kdo nechce, pije džus, do půlnoci si povídáme, pak zkoukneme ohňostroj a všichni jdou spát.
    Fajn na tom je, že se to nemusí složitě koordinovat jako normální oslavy, protože všichni s tím počítají dopředu.
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ale vzpomněla jsem si na jeden z mála hezkých Silvestrů, kdy jsme byli s bráchou u jeho holky ještě s pár málo lidma..a to byla dobrá a příjemná společnost a navíc tam byla s námi těhotná slečna, takže byl nastaven přesně ten režim, co mě maximálně vyhovuje. Jídlo, nezakouřeno, žádný bordel, alkohol se zásadne nevnucuje :)
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    ale nejhorší jsou asi Velikonoce..a hlavně na vesnici, to je úplný výsměch..nenávidím ožralce..svátky chlastu
    TAYLES
    TAYLES --- ---
    mně Vánoce nevadí, protože mám ráda jídlo a hmotné statky a ráda fetuju všemožné čističe, takže úklid je něco pro mě
    ale vadí mi zase Silvestr..ten o hodně víc, to jdu vždycky chrnět a probudí mě to bouchání..tohle by se podle mě nemělo dovolit :)
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    KINGFISHER: to ale zalezi na vas do jaký míry se tím necháte pohltit..je to uplne stejnej pripad jako televize - nelibi se vam nova? ne: - takže ji nevenujete pozornost, ale presto neodsoudíte vsechny porady v televizi..stale existuje CT 2 a muzete ji zapnout kdy chcete - jsou lidi kteri na novu radi koukaji - jsou lidi která maji radi doma santa kluse a vsechno v cervenem.. - ja to rada nemam, tak si to uzivam po svem a jiným nazorem a modou si nenecham zkazit svoji atmosferu vanoc..

to bych mohla zpomenout na vsechno - proc si kazit naladu??
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    JULESKAH: Pravdu díš.
    JULESKAH
    JULESKAH --- ---
    KINGFISHER:
    BOPA: ale jenom na vas je, jestli se tim nechate nasrat... kdyz jo, tak budete proste nasrany a nebudete mit vanoce radi, nebo ne, vytesnite to a najdete si neco, na co se muzete tesit...
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    VERUKEBA: Nejsi těhotná? :o)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    a co takle cukrovi? ja ho mela vzdycky rada ale letos proste nemam chut a kdyz vidim jak to doma pecou tak se mi z toho zveda zaludek...
    BOPA
    BOPA --- ---
    BAARKA: Já si opravdu sám od sebe "nedělám" to šechno kolem. Jak psal KINGFISHER: - jsou věci, které prostě neovlivníš a jen záleží, jak jsi odolnej a jak to na sebe necháš působit. Myslím, že jsem celkem odolnej a na sebe toho moc působit nenechám, ale stejně mne to strašně vytáčí....
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BAARKA: jaky si to udelas, takovy to mas? copak ta prehnanost tam venku je snad moje prace? myslim to vsechno okolo.. reklamy, kycovity santa clausove.. atp..
    RED_POPPY_DOLL
    RED_POPPY_DOLL --- ---
    KONNY: Je to taky zvyk. A taky to třeba někoho nebaví. :o)

TOTAL_MANGEL: Říká se to tak. :o)

BAARKA: Naprostý souhlas.
    BAARKA
    BAARKA --- ---
    jaký si to udelas takovy to mas..
    proto jsou u nás Vanoce uplne super a to jsme uplný ateisti:))
    RETAL
    RETAL --- ---
    Vánoce můžou být pěkná pruda. Tady to taky řešíme:
    http://vanocnidarky.cz/komercni-vanoce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam