• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KONNY
    KONNY --- ---
    no jo, aspoň bude v okolí klid... akorát jsem měla nedávno svátek a zase došla přání všeho nej a ať to pořádně oslavím - oslavovat, že se nějak jmenuju, mi příjde taky divný... nedá se to úplně srovnávat s vánocema nebo velikonocema, ale hnusí s mi to vše stejně
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MOOO: ja sem spokojena uplne maximalne...dyt je venku krasne...
    MOOO
    MOOO --- ---
    A co ted, ted jste spokojeni? :) Je po velikonocich, vanoce v nedohlednu....
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: ja prave taky ne, je mi to uplne jedno

dneska sem se akorat vydesila ze na staromaku sou velikonocni trhy s nakejma trapnejma koledama... a ty turisti jak z toho byli uplne paf :)))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    já to neprožívám vůbec
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Já mám velikonoce ráda, ALE nemám ráda opilé muže s mlátícími sklony... a vůbec, mně pomlázka vadí i v symbolickým provedení, nevím totiž, proč by mě jako měl někdo bít. A už vůbec nechápu, proč bych mu za to měla něco dávat (tj. koledu).

Mám velikonoce ráda v tom smyslu, že je to pro mě duchovní svátek, aniž bych teda byla nějakej horlivej křesťan - ta myšlenka zmrtvýchvstání, obnovy, smrti a nového života, světla po dlouhé tmě noci - zimy, naděje - to je to, co já v tom vidím a co se mi nesmírně líbí.

Já to prožívám spíš vnitřně a nějaký výzdoby a nákupy a pomlázky a koledy, to jde mimo mě.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MOOO: :))

mama vcera pritahla naky uchylny zajicky a uz samozrejme zasadila psenici nebo co to je... doufam ze neceka ze budu koledovat :))
    MOOO
    MOOO --- ---
    VERUKEBA: Snezi jen chvilema, mezi tim krasne sviti slunicko a je teplo :)

Ja mam velikonoce rada - takze nemam v tomhle auditku co delat :) Chtela jsem vas jen trochu podporit...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    MOOO: ja si teda o velikonocich na jaro ani nevzpomenu...obzvlast kdyz venku snezi :))
    XYZ
    XYZ --- ---
    MOOO: Ano, to já uvítám, to se neboj. Ale nebudu to nazývat velikonoce a na nějakého židovského krále možná ani nevzpomenu...
    Jinak, když už jsi to nakousl- slavím jenom slunovrat a možná ještě rovnodennost.
    MOOO
    MOOO --- ---
    XYZ: Neni to jen krestansky svatek, uvitas tim jaro a probuzeni prirody :-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    presne, co je mi po nich...
    XYZ
    XYZ --- ---
    Já mám klid. Žádné náboženské svátky neslavím a jsem v pohodě. Nakonec, proč bych měl slavit třeba velikonoce, když nejsem křesťan, že? To bych mohl zrovna slavit i ramadan...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    to doufam ze u nas neprobehne...i kdyz matka uz planuje nadivku... pomlazku snad na jizaku neuvidim a vejce mit rozhodne nebudu. este ze neni zadnej velikonocni uklid pze to by me doma zas desne prudili :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    .. jsem zaslech něco o tom, že prej budou ty velikonoce nebo co.. se zase všichni ožerou, akorát že s pomlázkou v ruce + nějaký ty vajce či co..
    BOPA
    BOPA --- ---
    naprostý souhlas s trapností slavení "Valentýna"
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    valentýn je trapnej
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    HARALD: to sice ma ale z britanie sem neprisel...
    HARALD
    HARALD --- ---
    VERUKEBA: valentýn má evropský původ. proč ho dáváš do kontaktu s díkuvzdáním.

proč bys měla slavit díkuvzdání, když neslavíš den dělostřelectva?
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    no a nadchazi nam dalsi kravina - valentyn... to uz je fakt na me moc... az zacneme slavit den dikuvzdani tak si hodim masli :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam