• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    si pamatuju loni jak jsem jel asi 3 dni před vánocema do jednoho nákupáku si jen tak koupit chleba a pár drobností do ledničky na druhej den (prostě klasika menší nákup), dojíždim ke sjezdu z jižní spojky a z dálky už vidim tu šňůru aut... tak jsem naštvaně jel dál a nakoupil v sámošce kousek od baráku... ale vytočenej jsem byl teda dost, protože jsem chtěl koupit nějaký věci co v sámošce neměli...

by měli vytvořit nějaký emergency pruhy pro ty co vánoce nezajímaj a chtěj si prostě úplně normálně jako každej jinej den nakoupit potravu. to mě fakt vytáčí, jak všichni ten kolotoč berou jako samozřejmost a přitom vůbec nikdo neymslí na ty co na to z vysoka házej bobek... resp. lejno velikosti slunce.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja letos prekvapive v pohode....darky postou takze zadny davy v kramech...povanocni slevy taky mimo me...prezila sem i ty koledy na ulicich heh
    KEJML
    KEJML --- ---
    Letos je tu nějak ticho :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    cus tak co ten zejtrek?
    BECKO
    BECKO --- ---
    VERUKEBA: Snad jo, my sme oba docela flegmatici a na štědrej den se těšíme vlastně asi jen proto, že sme si nadělili PS3 ,)

Silvestr neřešíme, jdem si někam posedět, ale je to prostě jenom jedna z mnoha pitek za celej rok.

No a velikonoce ignoruju.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    BECKO: hodne stesti!! :)
    ja sem natahla svyho mladyho taky k nam domu tak aspon snad bude sranda :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Taky sem byla spíš takovej trpitel vánoc (když sem bydlela u rodičů), protože to znamenalo strašnou přetvářku. Hádali sme se, rodinná pohoda moc nefungovala celej rok (žádný zásadní důvody, jen ponorka) a ten den najednou muselo být všechno strašně tradiční, všechno se muselo dělat s úsměvem a děly se různý rituály, který sem ze srdce nenáviděla.

Pak sem bydlela s kamarádkou v podnájmu, kde byly vánoce jaksi ve znamení vína, kamarádů a pohody .) To se pak ten jeden den dal jakš takš přežít.

No a letos budu mít poprvé vánoce s přítelem ve svým, ani jeden to nijak neřešíme, nehrotíme, ale těšíme se že to bude takový fajn, příjemný a naše.. bez přetvářky. No sem každopádně zvědavá jestli to tak bude i doopravdy .)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: oka, kdyztak si vemu svacu do kabelky:-D
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: prave! ale bylo by fjan mit nejakej mini plan...aby jsme nestali jak snehulaci na miste a padla otazka " tak kam jdeme" ..." no ja nevim, ja tady nic neznam..."
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    tak odpoved z Rugantina:
    Zavirame 24/25/26 Prosinec a 31/12/2009 zavirame v 18:00 a 01/01/2010 otevirame od 12:00 do 23:00.
    Dekuju Elia

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    PASHAK: vitej v klubu :)))
    u nas bude za chvili uklid...boha jeho!!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: tak me napadlo jestli budou vubec mit na Vanoce otevreno..tak jsme tam napsala mail, az prijde odpoved, napisu
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    CELULITIDA: oka, ale kam? a na co? kousek od Chateau je pizzoska Rugatino..moc prijemna, average ceny, docela fajn obsluha...
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    CELULITIDA: já se bohužel z večeře nevykroutím :(
    JITTUE
    JITTUE --- ---
    CELULITIDA: o tom chapeau taky dost uvažuju, nechci nic slibovat, ale možná se tam zastavím... a pak klasicky potáhnu do crossu..
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    PASHAK: ja to driv nesnasel, pak to zacal ingorovat, a v poslednich letech uz sou mi nejaky vanoce sumak. ale zas 24tyho ej takovej docela vtipnej den, jelikoz kdyz chce jit clovek s nekym kalit, tak se vetsinou sejde s nekym zajimavym, kdo taky neblbne s rodinnou veceri (treba s osamelou ruskou studentkou apod:)
    PASHAK
    PASHAK --- ---
    nojo nemám rád vánoce...jediný co sem měl rád na vánocích byli podnikový večírky a ty už druhej rok nemáme...nesnášim vnoční televizní program s milionem pohádek kerý pro jistotu hrajou všechny televize dokola..večer střihmou romantiku...a hromadama mrtvol s bouchajícím benzínem aby si člověk posloužil z vlastních zásob...koledy v samoškách taky nesnášim...vlastně koledy vůbec nesnášim...návštěvy u příbuznejch nesnášim...naštěstí se už jim umim vyhnout útěkem na venkov....a dyž to všechno přežiju příde demence zvaná silvestr

velikonoce naproti tomu miluju

jé to je úleva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam