• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    Vánoční transka

CHONGX
    CHONGX --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: ja vsechno nakoupim pres ebay..nejen, ze to vyjde mnohokrat levneji ale nemusim hnout ani prstem, nikam chodit, mckat, tlacit se atd...proste mi to dorazi az domu a thats it...zase se obavam malinko jestli to vsechno dorazi do vanoc...uz ted jsem slysea ze na celnici maj skluz...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja nakupuju letos darky s predstihem abych se vyhla tomu nejhorsimu takze celkem v pohode... ale ze tchyne uz ma v obyvaku stromecek a betlem me celkem dorazilo
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: omg, uz je to tady! vcera jsme byli s pritelem v tescu na andelu a sli jsme pro celkove asi 6-7 veci a byli jsme tam asi hodinu...u kasy se mi pak uz fakt delalo mdlo...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Při zahájení vánočních trhů v Praze zkolabovali dva lidé - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/pri-zahajeni-vanocnich-trhu-v-praze-zkolabovali-dva-lide-pkm-/domaci.asp?c=A101127_181522_domaci_jav

šaškárna...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    YouTube - Fear Fuck Xmas NWT
    http://www.youtube.com/watch?v=pGLlZNg8VN0
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: tady na silvestra chodej na plaz a vsichni v bilym obleceni. to mi pride aspon trochu zajimavy tak uvidim jestli se pripojim
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: v irsku se zase moc neřeší Novej rok... prostě jdou všichni na pivko jako vždycky.. žádný scházečky na privátech a v 10 všichni v sobě půl flašky xxx a osm piv... loni jsem byl na náplavce jedný řeky s kámošem a kouřili jsme jointa.. bum, půlnoc... ticho... docela v pohodě :-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: mohu tise zavidet?:-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: dobry :))) ja sem letos na vanoce v brazilii a tady to prej moc neresej. si koupime na veceri pizzu, dame si pusu a bude nadhernej klid :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: jsemjednou videla triko s napisem:" Fuck your XMas!Im jewish!"
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    myslim, že si letos dám na auto zezadu nějakej milej nápis.. něco jako: I don't give a goddamn fuck about your fuckin stupid christmas. ... fantazii se meze nekladou...

ještě že jsem od rodiny daleko a opět se mě vánoce nebudou týkat. žádnej stromek, žádný dárky, žádná sváteční večeře. Fuck yeah!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    si pamatuju loni jak jsem jel asi 3 dni před vánocema do jednoho nákupáku si jen tak koupit chleba a pár drobností do ledničky na druhej den (prostě klasika menší nákup), dojíždim ke sjezdu z jižní spojky a z dálky už vidim tu šňůru aut... tak jsem naštvaně jel dál a nakoupil v sámošce kousek od baráku... ale vytočenej jsem byl teda dost, protože jsem chtěl koupit nějaký věci co v sámošce neměli...

by měli vytvořit nějaký emergency pruhy pro ty co vánoce nezajímaj a chtěj si prostě úplně normálně jako každej jinej den nakoupit potravu. to mě fakt vytáčí, jak všichni ten kolotoč berou jako samozřejmost a přitom vůbec nikdo neymslí na ty co na to z vysoka házej bobek... resp. lejno velikosti slunce.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja letos prekvapive v pohode....darky postou takze zadny davy v kramech...povanocni slevy taky mimo me...prezila sem i ty koledy na ulicich heh
    KEJML
    KEJML --- ---
    Letos je tu nějak ticho :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    cus tak co ten zejtrek?
    BECKO
    BECKO --- ---
    VERUKEBA: Snad jo, my sme oba docela flegmatici a na štědrej den se těšíme vlastně asi jen proto, že sme si nadělili PS3 ,)

Silvestr neřešíme, jdem si někam posedět, ale je to prostě jenom jedna z mnoha pitek za celej rok.

No a velikonoce ignoruju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam