• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: :))))
    a dal?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    dneska na mě kámoš: "hele, dneska je valentýn"
    a já na to: "a co jako? ... chceš mi dát kytku nebo co?"

:D
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: no jo no..zivot se mnou neni lehkej ale to jsem mu rekla uz davno:-)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: jak na novej rok, tak po celej rok :-)))

..tichá domácnost a vzkazy na stole :D
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja sla ven o pulnoci abych nezkazila manzelovi kalbu pac on ma silvestr ras, v pul jedny sem prohlasila ze na to seru a sli sme domu :) pristi rok by sme mohli jit rovnou chrapat :)
    GAF
    GAF --- ---
    ONITSUKATIGER: wickeeeeeed!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    my jsem se presne v 23.45 silene pohadali s pritelem a nemluvili spolu celej den...takze taky nic moc...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak nakonec jsem se na silvestra zlil jak pes, dneska probuzení v 1h odpoledne a následujících 5 hodin terror ve formě stěhování (kámoš nemá auto, tak jsem musel stěhovat i jeho) .. kdyby mi majitelka domu dneska nepopřála happy new year, tak ani nevim že je prvního ledna 2011.. fuck it.
    GAF
    GAF --- ---
    Ha! tak jsem uspesne vsem napovidal, ze neslavim silvestr, nikomu nikdy nepopral novy rok, jenom podekoval za jejich prani a taky jsem nic neslavil.

Takze slavim uspech.

o.O
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    silvestr nemam rad ;)
    prave jsem dosel domu a osetruji si do krve domlacenou holen :/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    manévry začínaj...

Václavské náměstí bude na Silvestra bez aut, do akce jede i záchranářský Golem – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/220928-vaclavske-namesti-bude-na-silvestra-bez-aut-do-akce-jede-i-zachranarsky-golem.html
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ty jo v brazilii strilej rachejtle neustale. na vsechny prilezitosti, od narozenin, pres fotbal az po kostel. nikdy nevim jestli je to strelba nebo rachejtle. nesnasim!!!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: za tohle jsem fakt rád, protože ty rachejtle to neni jenom o tom, že to působí dost negativně na zvířata, ale i lidem to může vadit... irové si zajdou na pivko jako vždycky a tim to hasne :-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: nadhera! zavidim..fakt jo...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: v irsku jestli někdo chce střílet rachejtle, tak musí mít licenci :-) ... takže je tady úplnej klid. sem tam rána, a podle mě na venkově je úplný ticho.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ja mam zejtra vystoupeni v Teplicich takze 31.12. jsem na cestach zpet do Prahy a vzhledem k tomu ze nas pes nemusi moc rachejtle tak zustavame tradicne doma...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    manzel ma naplanovany asi tri akce ale ze by se mi nak chtelo chlastat a slavit to teda ani nahodou...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak letos silvestr asi nic.. stěhujem se s kámošem do novýho baráku prvního, druhýho v neděli pracuju, takže asi jenom tak zlehka aby mi pak nebylo celej den zle... vůbec mi to nevadí, dám si pár piv a druhej den se přestěhuju. žádný alkoholický orgie jak tomu bejvá.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    NAOYA: to je přesně ono... někde kde neni ani náznak vánoc, nikdo o tom ani nepípne, nikdy žádnej stromeček, santa, prostě vůbec nic...
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    moje nejhezci Vanoce a Silvestr byly 3 tydny v Maroku, kdy jsem si na tyhle svatky ani nevzpomel...doufam ze to pristi rok zopakuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam