• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    GAF
    GAF --- ---
    Ha! tak jsem uspesne vsem napovidal, ze neslavim silvestr, nikomu nikdy nepopral novy rok, jenom podekoval za jejich prani a taky jsem nic neslavil.

Takze slavim uspech.

o.O
    GRENDAL
    GRENDAL --- ---
    silvestr nemam rad ;)
    prave jsem dosel domu a osetruji si do krve domlacenou holen :/
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    manévry začínaj...

Václavské náměstí bude na Silvestra bez aut, do akce jede i záchranářský Golem – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/220928-vaclavske-namesti-bude-na-silvestra-bez-aut-do-akce-jede-i-zachranarsky-golem.html
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ty jo v brazilii strilej rachejtle neustale. na vsechny prilezitosti, od narozenin, pres fotbal az po kostel. nikdy nevim jestli je to strelba nebo rachejtle. nesnasim!!!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: za tohle jsem fakt rád, protože ty rachejtle to neni jenom o tom, že to působí dost negativně na zvířata, ale i lidem to může vadit... irové si zajdou na pivko jako vždycky a tim to hasne :-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: nadhera! zavidim..fakt jo...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: v irsku jestli někdo chce střílet rachejtle, tak musí mít licenci :-) ... takže je tady úplnej klid. sem tam rána, a podle mě na venkově je úplný ticho.
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ja mam zejtra vystoupeni v Teplicich takze 31.12. jsem na cestach zpet do Prahy a vzhledem k tomu ze nas pes nemusi moc rachejtle tak zustavame tradicne doma...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    manzel ma naplanovany asi tri akce ale ze by se mi nak chtelo chlastat a slavit to teda ani nahodou...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak letos silvestr asi nic.. stěhujem se s kámošem do novýho baráku prvního, druhýho v neděli pracuju, takže asi jenom tak zlehka aby mi pak nebylo celej den zle... vůbec mi to nevadí, dám si pár piv a druhej den se přestěhuju. žádný alkoholický orgie jak tomu bejvá.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    NAOYA: to je přesně ono... někde kde neni ani náznak vánoc, nikdo o tom ani nepípne, nikdy žádnej stromeček, santa, prostě vůbec nic...
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    moje nejhezci Vanoce a Silvestr byly 3 tydny v Maroku, kdy jsem si na tyhle svatky ani nevzpomel...doufam ze to pristi rok zopakuju
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: ještě kdyby nebylo těch výzdob v obchodech a lidi o tom nemluvili, tak by to bylo naprosto ideální...

já bych chtěl bejt hrozně bohatej, abych vždycky v půlce listopadu vypadl na nějakej větší tichomořskej ostrov, kde bych se koupal, potápěl, hrál golf/tenis.. jezdil na motokárách a vůbec totálně vypnul a ty vánoce a všechno co k tomu patří neměl na očích. prostě totální ignore...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: ty se mas!! ja musim br.salat a zeleninovy rizky...koledy vsude..skoro zadnej net...chjo..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ještě že nám tady minulej tejden v irsku nasněžilo, takže neni ten provoz tak nechutně masivní jako vloni, ale stejně to je otrava...

donedávna nerozváželi kvůli tomu pizzu, naštěstí už vozej, tak už vim co budu večeřet.
    NESERMI
    NESERMI --- ---
    Tak si dáme nějakou koledu?

YouTube - Macka B-Christmas Cancelled
    http://www.youtube.com/watch?v=solMBLNyGDM
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    v my ulici maj vsechny obchody tedka otevreno do desiti. rodinky sem poradaj vylety. flakaj se po ulicich a prekazej! obcas si fakt preju mit nejakou zbran pac sou fakt nesnesitelny!
    LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    Kapr
    YouTube - ČILICHILI uvádí: Temná tvář Smrčků - Kapr
    http://www.youtube.com/watch?v=LKITx8SSHqY&NR=1

LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    Vánoční transka

CHONGX
    CHONGX --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam