• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    moje nejhezci Vanoce a Silvestr byly 3 tydny v Maroku, kdy jsem si na tyhle svatky ani nevzpomel...doufam ze to pristi rok zopakuju
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: ještě kdyby nebylo těch výzdob v obchodech a lidi o tom nemluvili, tak by to bylo naprosto ideální...

já bych chtěl bejt hrozně bohatej, abych vždycky v půlce listopadu vypadl na nějakej větší tichomořskej ostrov, kde bych se koupal, potápěl, hrál golf/tenis.. jezdil na motokárách a vůbec totálně vypnul a ty vánoce a všechno co k tomu patří neměl na očích. prostě totální ignore...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: ty se mas!! ja musim br.salat a zeleninovy rizky...koledy vsude..skoro zadnej net...chjo..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ještě že nám tady minulej tejden v irsku nasněžilo, takže neni ten provoz tak nechutně masivní jako vloni, ale stejně to je otrava...

donedávna nerozváželi kvůli tomu pizzu, naštěstí už vozej, tak už vim co budu večeřet.
    NESERMI
    NESERMI --- ---
    Tak si dáme nějakou koledu?

YouTube - Macka B-Christmas Cancelled
    http://www.youtube.com/watch?v=solMBLNyGDM
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    v my ulici maj vsechny obchody tedka otevreno do desiti. rodinky sem poradaj vylety. flakaj se po ulicich a prekazej! obcas si fakt preju mit nejakou zbran pac sou fakt nesnesitelny!
    LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    Kapr
    YouTube - ČILICHILI uvádí: Temná tvář Smrčků - Kapr
    http://www.youtube.com/watch?v=LKITx8SSHqY&NR=1

LENKA0064
    LENKA0064 --- ---
    Vánoční transka

CHONGX
    CHONGX --- ---
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: ja vsechno nakoupim pres ebay..nejen, ze to vyjde mnohokrat levneji ale nemusim hnout ani prstem, nikam chodit, mckat, tlacit se atd...proste mi to dorazi az domu a thats it...zase se obavam malinko jestli to vsechno dorazi do vanoc...uz ted jsem slysea ze na celnici maj skluz...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja nakupuju letos darky s predstihem abych se vyhla tomu nejhorsimu takze celkem v pohode... ale ze tchyne uz ma v obyvaku stromecek a betlem me celkem dorazilo
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: omg, uz je to tady! vcera jsme byli s pritelem v tescu na andelu a sli jsme pro celkove asi 6-7 veci a byli jsme tam asi hodinu...u kasy se mi pak uz fakt delalo mdlo...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Při zahájení vánočních trhů v Praze zkolabovali dva lidé - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/pri-zahajeni-vanocnich-trhu-v-praze-zkolabovali-dva-lide-pkm-/domaci.asp?c=A101127_181522_domaci_jav

šaškárna...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    YouTube - Fear Fuck Xmas NWT
    http://www.youtube.com/watch?v=pGLlZNg8VN0
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: tady na silvestra chodej na plaz a vsichni v bilym obleceni. to mi pride aspon trochu zajimavy tak uvidim jestli se pripojim
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: v irsku se zase moc neřeší Novej rok... prostě jdou všichni na pivko jako vždycky.. žádný scházečky na privátech a v 10 všichni v sobě půl flašky xxx a osm piv... loni jsem byl na náplavce jedný řeky s kámošem a kouřili jsme jointa.. bum, půlnoc... ticho... docela v pohodě :-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: mohu tise zavidet?:-)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: dobry :))) ja sem letos na vanoce v brazilii a tady to prej moc neresej. si koupime na veceri pizzu, dame si pusu a bude nadhernej klid :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: jsemjednou videla triko s napisem:" Fuck your XMas!Im jewish!"
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    myslim, že si letos dám na auto zezadu nějakej milej nápis.. něco jako: I don't give a goddamn fuck about your fuckin stupid christmas. ... fantazii se meze nekladou...

ještě že jsem od rodiny daleko a opět se mě vánoce nebudou týkat. žádnej stromek, žádný dárky, žádná sváteční večeře. Fuck yeah!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam