• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ONITSUKATIGER: ani me, v cechach to este neni takova hysterie takze to proste neslavim a hotovo

zato v brazilii maj valentyna v cervnu a to je celostatni udalost, nakupovani jak na vanoce, vyzdoba, strasliva hudba, to by clovek strilel
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      nevim, zrovna Valentyn mi pripada jako nejmensi zlo...
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: jestli ti dal tu kytku :)))
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA: a dál nic :-))) ... jsme se zasmáli :-) ... nevim proč mi to jako řikal, asi jenom tak... a já to nějak překroutil :DD
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: :))))
      a dal?
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      dneska na mě kámoš: "hele, dneska je valentýn"
      a já na to: "a co jako? ... chceš mi dát kytku nebo co?"

:D
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      KINGFISHER: no jo no..zivot se mnou neni lehkej ale to jsem mu rekla uz davno:-)
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      ONITSUKATIGER: jak na novej rok, tak po celej rok :-)))

..tichá domácnost a vzkazy na stole :D
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ja sla ven o pulnoci abych nezkazila manzelovi kalbu pac on ma silvestr ras, v pul jedny sem prohlasila ze na to seru a sli sme domu :) pristi rok by sme mohli jit rovnou chrapat :)
      GAF
      GAF --- ---
      ONITSUKATIGER: wickeeeeeed!
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      my jsem se presne v 23.45 silene pohadali s pritelem a nemluvili spolu celej den...takze taky nic moc...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      tak nakonec jsem se na silvestra zlil jak pes, dneska probuzení v 1h odpoledne a následujících 5 hodin terror ve formě stěhování (kámoš nemá auto, tak jsem musel stěhovat i jeho) .. kdyby mi majitelka domu dneska nepopřála happy new year, tak ani nevim že je prvního ledna 2011.. fuck it.
      GAF
      GAF --- ---
      Ha! tak jsem uspesne vsem napovidal, ze neslavim silvestr, nikomu nikdy nepopral novy rok, jenom podekoval za jejich prani a taky jsem nic neslavil.

Takze slavim uspech.

o.O
      GRENDAL
      GRENDAL --- ---
      silvestr nemam rad ;)
      prave jsem dosel domu a osetruji si do krve domlacenou holen :/
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      manévry začínaj...

Václavské náměstí bude na Silvestra bez aut, do akce jede i záchranářský Golem – Novinky.cz
      http://www.novinky.cz/krimi/220928-vaclavske-namesti-bude-na-silvestra-bez-aut-do-akce-jede-i-zachranarsky-golem.html
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ty jo v brazilii strilej rachejtle neustale. na vsechny prilezitosti, od narozenin, pres fotbal az po kostel. nikdy nevim jestli je to strelba nebo rachejtle. nesnasim!!!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      ONITSUKATIGER: za tohle jsem fakt rád, protože ty rachejtle to neni jenom o tom, že to působí dost negativně na zvířata, ale i lidem to může vadit... irové si zajdou na pivko jako vždycky a tim to hasne :-)
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      KINGFISHER: nadhera! zavidim..fakt jo...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      ONITSUKATIGER: v irsku jestli někdo chce střílet rachejtle, tak musí mít licenci :-) ... takže je tady úplnej klid. sem tam rána, a podle mě na venkově je úplný ticho.
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      ja mam zejtra vystoupeni v Teplicich takze 31.12. jsem na cestach zpet do Prahy a vzhledem k tomu ze nas pes nemusi moc rachejtle tak zustavame tradicne doma...
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      manzel ma naplanovany asi tri akce ale ze by se mi nak chtelo chlastat a slavit to teda ani nahodou...
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam