• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VIDA
    VIDA --- ---
    Myslím, že se přede mnou právě otevřelo (vánoční) peklo, jinak též píseň v podání Daniely Šinkorové:

"Vánoce patří všem,
    hodným i svéhlavým,
    těm, kteří slaví je,
    i těm, co neslaví,
    těm, co je Vánoce
    můžou i bolet,
    těm pošlem tuhletu
    nejmenší z koled."
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Oficielně prohlašuju následující dva songy za jedny z nejhorších hudebních počinů lidstva.

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

Wham! - Last Christmas - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    1

VERUKEBA: největší fór je, že to přání šťastnýho novýho roku je vždycky jenom taková prázdná fráze. Něco co si lidi řikaj jenom ze zvyku a nemyslej to zrovna upřímně. Třeba když si partneři padnou do náruče mucky muck a opravdu si od srdce popřejou všechno nejlepší do novýho roku tak to jo, ale pokud mi někdo do telefonu řekne (jako třeba včera) "jo hele... už se asi letos neuvidíme, tak všechno nejlepší do novýho roku..." .... tak odpovim "jo, tobě taky..." ale ve skutečnosti bych nejradši řekl: "ty vole jdi s tim do prdele..." ... lidi si to neřikaj, že by si opravdu přáli, ale prostě že se to tak řiká... je to trapný, ubohý, falešný a směšný dohromady.

jinak včera jsem přišel domu a spolubydící na mě hned: "happy christmas" .. tak já na něj: "yeah, happy christmas..." ... pak jsem šel do kuchyně a česky jsem si potichu pod nosem zamrmlal "ty vole dej mě pokoj s posranejma vánocema..." ... asi bych si měl napsat na čelo, aby mě nikdo nic nepřál a nevyslovoval slovo vánoce v jakymkoliv jazyce nebo tak něco..

loňský a předloňský vánoce byly asi zatim nejlepší.. bydlel jsem na jinym baráku a tam se všichni asi tejden před vánocema někam vytratili.. takže jsem nejenom měl celej barák pro sebe, ale ani mě nikdo s nějakejma přiblblejma přáníma neobtěžoval. na tomhle baráku mě spolubydlící tady bude oxidovat do 24ho dopoledne, tak jestli pak pojede za rodičema a rozloučí se se mnou slovy Happy christmas, tak ho asi nakopnu.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    1:54 - Santa Claus Penis ... :D

Deflorace - Christmas song - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QOAaJ_rgcC4
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: ja osobne jsem strasne lekavej clovek...a ty prdy na Silvestra beru dost blbe...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    silvestra se fakt desim... vsichni ozraly, cizi lidi me objimaj a prejou mi strasne moc stesti a nevim ceho... no hnus...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TEKKIT:

jinak by me zajimalo, odkud je ta tradice se na Silvestra ztriskat do nemosti...mate nekdo nejaky info?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ONITSUKATIGER: a vůbec nejlepší je, když si na to musí půjčit od nějakejch lichvářů...a kruh demence se uzavírá:))
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TEKKIT: to je proste to pokrytectvi, ktery ja nesnasim..celej rok kazdej rve jak nema prachy ale na Vanoce vsichni vykupujou drahy LCD telky a preziraj se...jakoby uz ani neslo o ty Vanoce samotny ale o to, se conejvic nazrat a kupovat conejdrazsi darky aby mi ty druhy taky koupili drahej darek...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KINGFISHER: taky mám tu samou zkušenost...že neslavím to tak nějak každej bere, ale "jak můžeš bejt na štědrej den sám?"...kolikrát mi přijde že kdybych řekl, že jsem se dal k nějaký divný sektě a musim na štědrej den meditovat v osamění, tak to lidi vezmou líp, než když jim řeknu "nevim, je mi to fuk":))

btw dneska jsem musel navštívit Europark štěrboholy a to bych nikomu nepřál...tam na vás opravdu dejchne atmosféra čistýho stresu...děs a běs...člověk chvilkama zapomněl že máme ekonomickou krizi...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    2

už se to blíží...
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ani trochu se ti nedivim... ja se taky vzdycky vztekam kdyz du ven... vyhejbam se uz mesic centru mesta tesim se az bude klid...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ... a v posledních pár dnech jsem si uvědomil změnu svýho postoje k vánocům.. já už je nejenom nemám rád, já je nenávidim !!!! ... nenávidim všechno kolem toho... nenávidim všechny lidi kvůli kterejm jsem musel stát v zácpě, nenávidim všechny kteří do mě ve městě strčili.. nenávidim všechny ty trapný dekorace v obchodech, jak o těch blbejch vánocích někdo pořád mluví.. že se o tom mluví v rádiu, píše v novinách... ZLO !!!

..kdyby někdo vymyslel stroj času, tak ne že bych se vracel v čase, ale v půlce listopadu bych se přesunul na začátek ledna..
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    3

...no jinak v práci se mě někdo zeptal, jak budu slavit vánoce.. kde a s kym budu (přítelka to neni, jede domu na vánoce)... než jsem cokoliv řekl, uvedl jsem věci na pravou míru - vánoce neslavím. A potom co jsem řekl, že možná budu sám doma hrát nějaký hry, koukat na film a jíst pizzu se všichni začli divit, že jako ani nejdu někam abych na ty vánoce nebyl sám. ... :DDD no lol jako.. musel jsem několikrát zopakovat, že VÁNOCE NESLAVÍM, aby jim došlo, že pro mě vánoce nemaj absolutně žádnej význam.. 24. prosince je stejnej den jako 24. listopadu nebo 24. ledna.. a když už bych někam šel za kámošema, tak proto, že se chlastá a ne abych někde trávil vánoce ... mě přijde, že ta společnost je tak zdegenrovaná na to, aby lidem došlo, že existuje stopový množství lidí (jako já), který prostě ty trapný vánoce neslavěj..

... 24. prosince bude den jako každej jinej.. očekávám slabej provoz na silncích, takže asi vytáhnu toho svýho starýho sporťáka a večer buďto půjdu někam kalit, nebo jednoduše zůstanu doma a budu dělat něco co dělám běžně.. 23ho je nějaká metalová akce, takže se asi zbořim den předtim a dost možná se ani nepojedu projet :D
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: implementing self-facepalm now....
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    or just counting the days left... :-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    4
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ja koupila darky ve dvou kramech.... hrackarstvi a obleceni... a hotovo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam