• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TEKKIT: delbuchy bych zakazala!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    já byl teď dva dny v krkonoších a sodoma gomora vám řeknu...narváno, spěch, shon, kolony, nervy...silvestr na horách numero uno...

...radši ani nebudu zmiňovat dementy který musej už teď házet dělobucgy a střílet rachejtle...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    KINGFISHER: my jeli vcera konecne domu do Prahy a misto normalnich 35 hodiny nam to trvalo jen 2 hodiny 12 minut...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    dnešní projížďka přes den ušla, večer naprosto perfektní.. žádný lidi, minimum aut, takže jsem si to fakt užil.. to je snad jediný pozitivum vánoc .. dokonce na místě pro taxikáře si člověk může zaparkovat a nic se neděje... :-))

VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: jojo je malo lidi ktery ti prejou uprimne... zbytek je spolecenska fraze... vanoce sem prezila celkem dobre, ted se desim novyho roku...

VIDA: na to se da rict jenom: BOZE!!!

KINGFISHER: moje brazilska tchyne dela specialni vanocni veceri a rikala at si udelam neco ceskyho ... jenze me se vcera nechtelo se s nicim delat tak sem si na slavnostni veceri proste ohrala rejzi a fazole z predchoziho dne a hotovo ...to cumela teda :))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    všichni na facebooku přejou veselý vánoce a já tam jedinej ze všech status: Jděte do prdele s těma vánočníma přáníma

:D
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    .. jo a mám tady rozjedenou pizzu k večeři.. šunková s kukuřicí, garlic pizza bread k tomu a kuřecí obalovaný kousíčky s am. bramborama.. jedu do obchodu pro energy drink, protože jsem fakt špatnej po včerejšku :-))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    0

ano, je to tu... "díky" všem zůčastněným, bylo to "krásné" ... zase za 10,5 měsíce nanovo.

... já ještě vstřebávám zbytky alkoholu ze včerejška a moc si toho nepamatuju.. jel jsem z koncertu za kámošem a vezl mě taxikář jménem Abdul v takovy krásně voňavym Renaultu Laguna.. nasedl jsem a samozřejmě o čem si můžete s taxikářem povídat 23ho prosince.. v půlce rozhovoru jsem mu řekl, že neslavim vánoce.. dorazili jsme na místo, chtěl po mě 8 eur něco, tak jsem mu dal 10 a když jsem vystupoval, tak mi popřál šťastný a veselý, tak jsem se ještě sehnul a řekl, že ty vánoce opravdu neslavim a že mu teda taky přeju hezký vánoce. :-))

.. jedinej dárek co jsem dostal byla flaška irský (jak jinak v irsku že :D) whiskey...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    tak je to tady...

jsem v jiznich Cechach u tety sveho muze. Pod blykajicim kycovitym stromkem je more darku ala telovy krem od Avonu, v kuchyni rvou koledy a v kuchyni jsou kapri vnitrnosti ve drezu...Tchan a ja jsme se koukali na prima cool na ridice trucku na ledu a muzova matka vlitla do obivaku rka "No teda to je hrozny!!!jsou vanoce! ja chci pohadky! kvuli Vam nemam vubec zadnej pocit Vanoc" a prepla nam to...
    VIDA
    VIDA --- ---
    Myslím, že se přede mnou právě otevřelo (vánoční) peklo, jinak též píseň v podání Daniely Šinkorové:

"Vánoce patří všem,
    hodným i svéhlavým,
    těm, kteří slaví je,
    i těm, co neslaví,
    těm, co je Vánoce
    můžou i bolet,
    těm pošlem tuhletu
    nejmenší z koled."
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Oficielně prohlašuju následující dva songy za jedny z nejhorších hudebních počinů lidstva.

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=yXQViqx6GMY

Wham! - Last Christmas - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    1

VERUKEBA: největší fór je, že to přání šťastnýho novýho roku je vždycky jenom taková prázdná fráze. Něco co si lidi řikaj jenom ze zvyku a nemyslej to zrovna upřímně. Třeba když si partneři padnou do náruče mucky muck a opravdu si od srdce popřejou všechno nejlepší do novýho roku tak to jo, ale pokud mi někdo do telefonu řekne (jako třeba včera) "jo hele... už se asi letos neuvidíme, tak všechno nejlepší do novýho roku..." .... tak odpovim "jo, tobě taky..." ale ve skutečnosti bych nejradši řekl: "ty vole jdi s tim do prdele..." ... lidi si to neřikaj, že by si opravdu přáli, ale prostě že se to tak řiká... je to trapný, ubohý, falešný a směšný dohromady.

jinak včera jsem přišel domu a spolubydící na mě hned: "happy christmas" .. tak já na něj: "yeah, happy christmas..." ... pak jsem šel do kuchyně a česky jsem si potichu pod nosem zamrmlal "ty vole dej mě pokoj s posranejma vánocema..." ... asi bych si měl napsat na čelo, aby mě nikdo nic nepřál a nevyslovoval slovo vánoce v jakymkoliv jazyce nebo tak něco..

loňský a předloňský vánoce byly asi zatim nejlepší.. bydlel jsem na jinym baráku a tam se všichni asi tejden před vánocema někam vytratili.. takže jsem nejenom měl celej barák pro sebe, ale ani mě nikdo s nějakejma přiblblejma přáníma neobtěžoval. na tomhle baráku mě spolubydlící tady bude oxidovat do 24ho dopoledne, tak jestli pak pojede za rodičema a rozloučí se se mnou slovy Happy christmas, tak ho asi nakopnu.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    1:54 - Santa Claus Penis ... :D

Deflorace - Christmas song - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=QOAaJ_rgcC4
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    VERUKEBA: ja osobne jsem strasne lekavej clovek...a ty prdy na Silvestra beru dost blbe...
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    silvestra se fakt desim... vsichni ozraly, cizi lidi me objimaj a prejou mi strasne moc stesti a nevim ceho... no hnus...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TEKKIT:

jinak by me zajimalo, odkud je ta tradice se na Silvestra ztriskat do nemosti...mate nekdo nejaky info?
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ONITSUKATIGER: a vůbec nejlepší je, když si na to musí půjčit od nějakejch lichvářů...a kruh demence se uzavírá:))
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    TEKKIT: to je proste to pokrytectvi, ktery ja nesnasim..celej rok kazdej rve jak nema prachy ale na Vanoce vsichni vykupujou drahy LCD telky a preziraj se...jakoby uz ani neslo o ty Vanoce samotny ale o to, se conejvic nazrat a kupovat conejdrazsi darky aby mi ty druhy taky koupili drahej darek...
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    KINGFISHER: taky mám tu samou zkušenost...že neslavím to tak nějak každej bere, ale "jak můžeš bejt na štědrej den sám?"...kolikrát mi přijde že kdybych řekl, že jsem se dal k nějaký divný sektě a musim na štědrej den meditovat v osamění, tak to lidi vezmou líp, než když jim řeknu "nevim, je mi to fuk":))

btw dneska jsem musel navštívit Europark štěrboholy a to bych nikomu nepřál...tam na vás opravdu dejchne atmosféra čistýho stresu...děs a běs...člověk chvilkama zapomněl že máme ekonomickou krizi...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    2

už se to blíží...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam