1
VERUKEBA: největší fór je, že to přání šťastnýho novýho roku je vždycky jenom taková prázdná fráze. Něco co si lidi řikaj jenom ze zvyku a nemyslej to zrovna upřímně. Třeba když si partneři padnou do náruče mucky muck a opravdu si od srdce popřejou všechno nejlepší do novýho roku tak to jo, ale pokud mi někdo do telefonu řekne (jako třeba včera) "jo hele... už se asi letos neuvidíme, tak všechno nejlepší do novýho roku..." .... tak odpovim "jo, tobě taky..." ale ve skutečnosti bych nejradši řekl: "ty vole jdi s tim do prdele..." ... lidi si to neřikaj, že by si opravdu přáli, ale prostě že se to tak řiká... je to trapný, ubohý, falešný a směšný dohromady.
jinak včera jsem přišel domu a spolubydící na mě hned: "happy christmas" .. tak já na něj: "yeah, happy christmas..." ... pak jsem šel do kuchyně a česky jsem si potichu pod nosem zamrmlal "ty vole dej mě pokoj s posranejma vánocema..." ... asi bych si měl napsat na čelo, aby mě nikdo nic nepřál a nevyslovoval slovo vánoce v jakymkoliv jazyce nebo tak něco..
loňský a předloňský vánoce byly asi zatim nejlepší.. bydlel jsem na jinym baráku a tam se všichni asi tejden před vánocema někam vytratili.. takže jsem nejenom měl celej barák pro sebe, ale ani mě nikdo s nějakejma přiblblejma přáníma neobtěžoval. na tomhle baráku mě spolubydlící tady bude oxidovat do 24ho dopoledne, tak jestli pak pojede za rodičema a rozloučí se se mnou slovy Happy christmas, tak ho asi nakopnu.