.. lidi na fejsbuku maj tendenci mě tagovat v jejich všelijakejch novoročních pfkách a přáních, tak já jim tam na oplátku píšu veselé velikonoce/happy easter ...
... no nicméně opravdu je po všem.. je to pryč a bude trvat dlouho než se to celý zase bude opakovat.. hip hip hurá...
kéž bych měl prostředky na to, abych na konci listopadu odjel na měsíc a pár dní na nějakej tropickej ostrov s chatkou kde není televize, rádo ani internet (akorát telefon s číslem který nikdo z mejch známejch nezná-kvůli zásobám.. hlavně aby mi nikdo nevolal a něco mi nepřál..)... fakt bych si přál zažít takovej konec roku kdy bych neslyšel ani jednou slovo vánoce, veselé vánoce, dárky, nový rok, silvestr, šťastný nový rok, přeju šťastný nový rok apod. (v jakymkoliv možnym jazyce) ... prostě bych relaxoval na pláži, nebo koukal na filmy, četl knížky/pročítal encyklopedie, hrál hry atd. atd. ... to by bylo fakt krásný. ..a po návratu z ostrova na začátku ledna pokud by se mě někdo zeptal kde jsem byl na vánoce/silvestra, tak bych řekl, že jsem NEBYL... prostě jsem neexistoval, nebyl jsem, neúčastnil se, nic, nada, nichts, nula...