• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    a já hlásim opět z irska hrobový ticho. ani petarda... jako je to dmnc... ohňostroj pěkný, ale petardy jsou trapný - když jsem byl malej a teenager, tak mě to samo bavilo, ale po 15ti už to neni ono.. někdo kdo hází petardy každej den 4 dny před koncem roku a je to dospělej člověk tak to je u mě debil.
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ONITSUKATIGER: jojo, akorát má chuderka trauma z toho, jak ji bolela pusa (měla aftózní stomatitidu), tak nechce moc jíst a pít.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TEKKIT: presne tak. tenhle vynalez asi v zivote nepochopim
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    VERUKEBA: "kolik petard hodíš, tolikrát jsi dementem":)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TEKKIT: presne IQ test!
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    ONITSUKATIGER: rachejtle a petardy je pro mě vlastně takovej IQ test!

Abych nebyl za starýho mrzouta...tak jako od 0:00 do 0:15 na silvestra prosím (když to musí bejt), ale mimo to jen v opuštěnejch kamenolomech (v přestávce v práci)!
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    tak uz to zacina...venku na poli poustej rachejtle a pes, co tu hlida stavbu se muze ustekat....boze, proc??? Asi emigruju do Israele, kde se slavi novy rok bez rachejtli a v zari:-)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    ECLECTICA: shit. a uz je to lepsi?
    ECLECTICA
    ECLECTICA --- ---
    ONITSUKATIGER: asi tě trumfnu, já byla na štědrý večer doma, abych se trošku dostala z virózy, a manžel s dítětem v nemocnici na kapačkách. :/
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    no moc se neradujte este nas ceka silvestr. manzel uz se tesi, az pudem ven. loni usnul, takze sme nikam nemuseli, ale takovy stesti dvakrat za sebou asi mit nebudu...
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    tak nakonec jsem stedrej den travila s muzem na pohotovosti protoze ho schvatila brutalni chripka..horecka 40, blouzneni, kasel, ryma...no proste the whole programme...a ted jsem to chytla sama od nej ale teda lehci verzi...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    no, a je konec. pohoda.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak, nakoupeno na příští tři dny a nikam nejedu to je jasný... jsem byl v tesku a slyšel jsem snad milionkrát "happy christmas" ...

mám dobrej pocit z toho, že to bude zase brzo pryč. fakt mám upřímnou radost...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: dobry :))
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    loni taky proběhlo, nicméně dáme ještě jednou... :-)

Sodoma Gomora - Zasraný Vánoce [Video] - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=WMZfr7IGD_Y
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    na konci - I hate my job :-)

There's a problem with Brighton's Christmas lights - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=gCgV-FnEcGQ
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    za tejden bude po všem.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    TEKKIT: ja ziju v Brazilii a tady to nemaj nastesti. kaslou na sebe a to mi celkem vyhovuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam