• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    pouze pro podobně naladěný lidi!
    (obhájci ať dou jinam!!!)

[ srazy _ PÁRTY,KALBY, chlastat ... tančit ... povídat ... zpovídat .... seznamovat ]

Párty na Vánoce ? (Chapeau Rouge - 24.12. od 18:00)

9 hlasy od 9 respondentů

rozbalit záhlaví
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      TEKKIT: ano, tak jsem se tento rok opet "obetovala" a 23 a 27 beru ja...ale byl to tedy docela dobry pocit, kdyz sef polozil tu otazku kdo tedy bude makat 23 a 27 a nastalo to ticho, ktere bylo jen prerusovano cvrkotem cvrcku jak ve filemch a ja heroicky vstala a rekla "Ja to za vas vemu koelgove!" :-D
      TEKKIT
      TEKKIT --- ---
      TEKKIT: rok se sešel s rokem a opět tu máme rozdělování směn přes svátky. Letos sem si vzal 24,25,26,27 a 31,1,2. A jeden kolega furt chodí a špekuluje s tim kalendářem, protože je to vůči mě "děsně nespravedlivý s těma svátkama". Ach jo:)). Musim hrát že sem se obětoval, ale přitom na tom kalendáři trvat...Svět je plnej paradoxů:))
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: neni to takle kazdej rok? aspon ja teda kupuju parfem, knizku nebo triko kzadej rok. moje nekreativni rodina ani nic jinyho nechce.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      wtf? odkud tohle maj to by mě fakt zajímalo...

Jaké dárky budou letos nejpopulárnější – Novinky.cz
      http://www.novinky.cz/vanoce/319198-jake-darky-budou-letos-nejpopularnejsi.html
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: To je celkem presny...
      Ja kdyz to tady vidim. Venku 35 stupnu, slunce pali jako blazen, a lidi maj na dvoreckach snehulaky a blikavy srnky...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ONITSUKATIGER: neco jako tohle (ten puvodni napad ted nemuyu najit oops)

http://mollymoo.ie/wp-content/uploads/2012/11/birdhouses.gif
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      VERUKEBA: pic or didnt happen
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      ONITSUKATIGER: ja budu vyrabet vanocni ozdoby z papiru. Na to se tesim.
      Na silenstvi a masy lidi ale vubec.
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      Musim se priznat, ze jsem se pristihla pri tom jak se rozplyvam na krasnyma ubrouskama s vanocni tematikou v DMku..ale byli fakt vkusny....asi uz starnu:-/
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      KINGFISHER: taky si myslim!
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      tak... a je to všechno pryč a teď by měl bejt do vánoc klid. pohoda, fakt.

ty velikonoce teď, letáky v obchodech toho plný ale nikdo to neslaví... všichni jenom extra den volna jinak nezájem - má to vůbec smysl "slavit"? kdyby se na to příští rok nějakym způsobem zapomnělo, tak se vůbec nic nestane.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      ONITSUKATIGER
      ONITSUKATIGER --- ---
      ugh, vcera prvni den v praci po 2 tydnech doma...vsichni prinesli resty tvrdyho cukrovi, co uz doma nechtej mit aby tim dali najevo jak jsou strasne mily...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      úplně v klidu bych se obešel bez Happy new year... kdyby mi to nikdo neřekl, tak to nic nemění na ničem. Vlastně bych byl rád, kdyby mi to neřekl nikdo a nikdy.
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      uz je to za mnou nastesti. ani to nakonec nebylo tak hrozny. ted mam aspon mesic klid nez zacne bordel kolem karnevalu...
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      Oslavy silvestra v Praze začaly. Policie v pohotovosti, plná záchytka - iDNES.cz
      http://praha.idnes.cz/oslava-silvestra-na-staromestkem-namesti-fg7-/praha-zpravy.aspx?c=A121231_172926_praha-zpravy_brd
      KINGFISHER
      KINGFISHER --- ---
      VERUKEBA: nebliká... jsem byl s kámošem na pivu a tam všude na stropě blikající modrý světýlka... otrava největší....

... novej rok super, ale přijde mi, že lidi to berou úplně jinak než by se to brát mělo. Závěr roku je podle mě moment kdy by se člověk měl zamyslet sám nad sebou, kam ten jeho život směřuje (a nad lidma kolem sebe ať je to kdokoliv kdo do toho života jakkoliv zasahuje)... zhodnotit třeba co významnýho (ať už pozitivního nebo negativního) se stalo v uplynulym roce a pozastavit se nad negativníma momentama a trochu popřemejšlet co dělat aby se to už nestalo atd. atd. takový to "šťastnej noveeeej" kdy je člověk strašně zlitej na mrdy jenom protože je poslední den v roce je docela hloupý.

to vidim na fb... lidi co znám v čechách řešej kdo kam kde se přifaří a kde se "bude" (jako by bylo šíleně moc důležitý bejt s někym spolu přesně na tu půlnoc a kdo je sám je prostě lůzr a chudák) ... irové nic neřešej, prostě další příležitost vyrazit do hospody a bavit se. spousta lidí jde prostě spát např. :-))) no big deal.
      VERUKEBA
      VERUKEBA --- ---
      jinak vyzdoba mi ani tak nevadi, pokud to neblika nebo nehraje, tak je mi to fuk :)
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam