• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VERUKEBAnemam rad/a silvestr, vanoce, velikonoce apod.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ONITSUKATIGER: to je dost brzo, já vidim v obchodech nějaký vánoční svíčky apod. "až teď" ... víc jak dva měsíce před vánocema... já myslim, že snad daj pokoj na chvíli. Bude Halloween, tak snad v půlce listopadu začnou masírovat na plný obrátky.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    ONITSUKATIGER: jezis!!

my sme se ale taky vcera bavili o vanocich a vypada to, ze se mi konecne podarilo prosadit, ze si kazdej vylosuje jednoho cloveka a koupi darek jenom jemu. a s manzelem si navzajem nadelime nejakej vylet, takze to vypada, ze letos bude klid :)
    ONITSUKATIGER
    ONITSUKATIGER --- ---
    Uz to zacina...Na Flore spatren jehlicnan obveseny cervenyma svetylkama:-O
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Kid Already Writing His Letter To Santa Told To Slow The Fuck Down | Waterford Whispers News
    http://waterfordwhispersnews.com/...-already-writing-his-letter-to-santa-told-to-slow-the-fuck-down/
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: jasny, to mi doslo, ze je to nadsazka :) ale jak rikas - vystizny!
    doufam, ze v nadchazejicich mesicich bude c-word co nejmin!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    VERUKEBA: je to recesistickej web, no fotce je reportérka Irský národní TV. ... ale vystižený je to dobře.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: super :)
    "c-word" me dostal :)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    Co-Worker Who Mentioned Christmas Immediately Fired | Waterford Whispers News
    http://waterfordwhispersnews.com/2014/08/25/co-worker-who-mentioned-christmas-immediately-fired/
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: ja mam 4 dny volno a uzivam si je. to je asi tak jediny co me zajima :)
    IF_
    IF_ --- ---
    KINGFISHER: Ja jen diky mbozstvi fizlu na silnicich:)
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    ...jsem jedinej kdo vůbec nevnímá velikonoce? možná protože to tolik netlačej jako vánoce a valentýn, ale jako těžce se mě tohleto netýká.
    YENICK
    YENICK --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    lol

WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Ja este chvili pockam sam doma, srkajic pivo... A hned jak tenhle hnusnej asexualni den skonci, zacnu si to teprve zbesile rozdavat s jednou kóčou :) Soon!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    začíná to bejt nějaký hustý s tim valentýnem... tlačej to zase všude, letáky, fejsbuk.. různý soutěže a podobný sračky... meh.
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    IF_: husty...

ja mam za sebou svatek a zjistila sem, ze sem asi divna, pac me nedojima, kdyz me nekdo oznaci v postu spolu s dalsima osmi Veronikama.... ostatni slecny lajkovaly a komentovaly jako o zivot...
    IF_
    IF_ --- ---
    Tip pro vás!

Vážené novinářky, vážení novináři,

I v letošním roce se na pobočce České pošty v Milostíně razítkuje Valentýnským razítkem. Pokud tedy chcete někoho potěšit originálním dárkem, pošlete mu pohled orazítkovaný srdcem.

Více informací naleznete v přiložené tiskové zprávě

Krásný den Vám přeje
    Marta S.

Mgr. Marta Selicharová
    tisková mluvčí
    odbor komunikace
    --
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    KINGFISHER: tak ji vem sebou ne a mas valentynskej vecer vyresenej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam